Burcu2026 Merhaba 6 ay önce doğum yaptım 4. Ayımdan sonra çok yoğun şekilde saçlarım dokulmeye başladı kiyafetlerim halilarim hep saç ben suourmekten yoruldum başına gelen varmı benim gibi bütün degerlerime baktırdım hepsi Allah’a şükür güzel çıktı saçlarımın dokulmemesi için birşeyler onerirmisniz 😭
Smyyetek Burcu2026 aynısını bende cekiyorum bende ne yapacagımı bilmiyorum 4 aylık kızım var şuan son 2 ayda felaket dökülüyo ben taradıkca dökülüyo bitmiyo yani sonu yok her yer saç cocugun ellerinden zor topluyom saçlarımı😔
Batininannesi Burcu2026 Hiçbişey işe yaramıyor canım geçmesini bekle benimde aynıydı ne denediysem olmadı bebeğim 11 aylık şuan 2 ay oldu dökülmüyor artık
Doruks_mom Burcu2026 yaa benimde öyle ☹️ 4 aylık oğlum var doğumdan sonra çok dökülmeye başladı halılar kıyafetler banyo zaten hep saç duşta elime avucla saç geliyor ilk görünce ödüm koptu o kadar saçı elimde. Ne yapmam gerek bilmiyorum 🤷
Busranisa Smyyetek Burcu2026 bendede durum böyle yaaa felaket elimle toplamaya banyoya girip taramaya korkar oldum 4 aylık bizimde🥺
Batininannesi Burcu2026 hormonlarımız normale dönerken böyle oluyormuş canım elbette geçer hiç düşünüp canını sıkma Bi gün Bi bakmışsın dökülmüyor🌸
Burcu2026 Bgmkr Benimde her duşa girdiğimde moralim bozuk cikiyorum eski saçlarıma bakıp bakıp agliycam birgün utanmasam😔
Annebalisi Burcu2026 Bıldırcın yumurtası, zeytinyağı, badem yağı veya saça iyi gelen farklı bitkisel yağlar karıştırın haftada 2 gün maske yapın saçınıza özellikle diplere masaj yaparak yedirin. Ama düzenli yapmak çok önemli gerçekten etkisi çok fazla.
Misssimsek Burcu2026 benimde öyle malesef. 2 gün önce boyadim saçlarımı biraz durdu dökülmesi. Bu gece trendyol indirimdede şampuan krem serum seri alicam. Insalla h ise yarar