Gzmlrn Merhaba anneler ek gıdaya başlıyoruz ancak ek gıda ürünlerini nereden alıyorsunuz marka ve ürün tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Balyanaklikiz Gzmlrn Ben Raya Organikten pirinç unu ve tam buğday un aldım. Tavsiye ederim çok güzel paketlenmiş bir şekilde geldi. İnternet sitesinden aldım. Instagram hesabı da var bakabilirsiniz😌
Mhrfts2019 Asudan doğal gıdalar var intagramda Trendyol üzerinden de satılıyor ben kendim gidip alıyorum çok güzel ürünleri inceleyin derim
Ayseyucel33 Balyanaklikiz Pirinç ununu nasıl hazırlıyorsunuz acaba bende ek gıdaya geçicem de 1 yaşından önce inek sütü verilmiyor bebeklere nasıl olacak
Ayseyucel33 Balyanaklikiz çok teşekkürler benimki de 4 ay 10 günlük ben daha, başlamadım doğduğundan beri sadece gece yatmadan önce mama veriyorum
Balyanaklikiz Ayseyucel33 1 su bardağına 2 yemek kaşığı koyup küçük bir tencerede pişirdim göz göz olana kadar. Ama dilerseniz meyve ile de tatlandırabilirsiniz. Ben de bugün yaptım sade yaptım ama kızım bunu da beğenmedi. Bir de muzlu deniycem. Ama az bişe zeytinyağ koyucam kabız olmasın. 4 ay 20 günlük kızım.
Balyanaklikiz Ayseyucel33 Rica ederim. Bnm kızım mamaya besleniyor malesef o yüzden doktorumuz başlayabilirsiniz dedi. Ama kızım çok ek gıdaya hazır değil gibi sanırsam. Ne yaptıysam beğenmedi. Bakalım belki de biraz daha beklerim.