Deletedmom98 Yagmurunbebegi birinci ayında bise oldumu canım ateş filan hemen hemen aynı oldu bizimki calpol verdim bi kaşık
AybarsMomy Yagmurunbebegi gece ateşi çıktı oğlumun gözünü açmadan ağlamıştı bütün gece. 10 gün kadar mızmızlık sürdü ve meme emmiyordu o zaman zaten sağıyordum ne sütümü ne mamayı içmemişti . Bizim 2.ay aşısı çok zor geçti.🤦🏼♀️
Berenkuz Yagmurunbebegi Bizde olmadık daha ama bende çok korkuyorum 1. Ay aşısında hiç bisey olmamıştı umarım bunu da rahat gecirir
Seymacetin Yagmurunbebegi Benim kızım bi 10 gün önce oldu hafif ateşlendi ateş düşürücü verdim akşam huysuzlandı uykuya dalamadı fitil verdim yarım sakinleşti geceyide güzel geçirdik tabi çocuktan çocuga değişir
Yagmurunbebegi Deletedmom98 1. Ayında bişe yaşamadım hiç şimdi biraz mızmız bakalm ilerleyen saatlerde neler olcak🤯
AybarsMomy Yagmurunbebegi evet her bebekte farklı etki tabi. Bizimki genel olarak mız mız kucak delisi bi bebek zaten.
Deletedmom98 Yagmurunbebegi mızmızlık oluyor evet bizimkide dudagını büzüyodu emerken falan fitil yada calpol verebilirsin canım yazık
ebahd bugün olduk eve geldik çocuğun huyu değişti resmen kucaktan indiği an kıyamet kopuyor alınca sus pus ne yapacağımızı şaşırdık
Yagmurunbebegi ebahd sizde mi bugn 2 aylık aşısı oldunuz aynı gün mü doğurmuşuz😄 bende lk defa ayağıma koydum kolum koptu çünkü. Yarın da sağlık ocağında verem aşısı var siz veremi de oldunz mu
ebahd Yagmurunbebegi 3 aşı yaptı onu da olduk çok ağladı korkuyor gibi ateşi yok allahtan inşallah olmaz o da olursa yandık
Seymacetin Yagmurunbebegi genelde aşı oldukları gün çıkarsa ateş huysuzluk olurmus bizimkide olduğu gün huysuzdu gece zaten fitil vermistim sabahda baktım hafiften sıcak hemen ateş düşürücü ağrı kesici verdim atlattık çok çabuk bu sürede biraz ince giydirin inşallah çabucak sorunsuz atlatırsınız
Zeynebimmmm Yagmurunbebegi bı dün olduk cnm akşam parol verdim gece biraz ateşlendi şimdi çok iyi şükür