HappyKids Canımız annelerimiz, indirim günü ve haftası geldi. Bir çok fırsattan yararlanabilecek bir zaman dilimi. Fırsatlardan diğer anneleri de haberdar etmek isteyen annelerimiz burada paylaşım yapabilirler.🥰
Hohomoromu HappyKids TV tlfn her yerde var zaten baydı artık bu alışveriş çılgınlığına biri son vermeli 🥴
omer1012 HappyKids kızlar hepsiburadada şuan 3 saatlik indirim var. Molfix bebek bezleri baya uyguna geliyor. İhtiyacı olan kaçırmasın. :*
MinikOsman İnstagramda macromem sayfasında Makrome anahtarlıklar 2 TL ye düştü. Hem fiyat çok uygun hem de güvenilir sayfa 🤗 https://instagram.com/macromem?igshid=19100l1lgvlbu
Elfelif HappyKids uygulamayı acar açmaz bangır bangır reklam olması hoş değil ve burası annelerin kullandığı bi uygulama yanımızda bebek uyuyor oluyor bi açıyoruz bangır bangır reklam
Aybo Elfelif demi ya ne kadar antipatik, hele birde o fenomen dedikleri boşbeşikler çıkmıyor mu reklam diye deliriyorum
Pelin55 HappyKids efsane indirim değil efsane bindirim olsaymış keske 😒indirimli ürünlere ne hikmetse zam gelip indirim yapilmis👿
Milamoms Pelin55 kesinlikle geçen hafta 39 tl ye aldığım sesli kitap 59 tl ye çıkartılıp tekar guya %40 indirimle 39.50 olmuş 😄
cankuzularim Pelin55 aynen öyle 30 kasım indirimden perde 147 ye sonra 190 oldu 24 kasımda 200 oldu 26 kasımda indirime girdi güya 150 oldu😂😂 bir daha sipariş verecektim güya ama indirim falan değil bu bindirim
Deletedmom414 İndirim postu değil miydi burası @NaimeYilmaz indirimleri takip ediyorduk kaydetme yerine dönmüş keşke böyle yapılmasa
Deletedmom94 Deletedmom414 aynen öyle akşamdan beri bakıyorum indirim paylaşan olmuş mu diye bi kaydetme furyası dönüyor halbuki onun için ayrı post açılmıştı
Deletedmom414 Deletedmom94 evet bıktık bu kaydet olayından. İndirimler başlamışken takip etmek istiyordum