Berenkuz Kızım yarın 2 aylik olacak1 haftadır uyumuyor uyutuyorum 5-10dk sonra uyanıyor ne yapabilirim gece 3 -4 kadar uyutamiyorum yardim edin
Mom042 Berenkuz kuzum genel olarak 4. Aya kadar kisa uykular cok normal veyaz gultuyle yada destegi azaltarak uzat benim kizimin uykulari 8. Aydan sonra tam olarak oturmustu sabir isi gercekten uyku simdi 15 gunluk bi yavrum var ve bazen bi uyaniyor 3 4 saat uyumuyo besigine birakiyorum alismasin destege diye ama nekadarda olsa bizi istiyolar kokumuza ihtiyac duyuyolar zor biliyorum insan tukeniyor cunku uyumadikca agliyor sizliyor durmuyor duzgun periyotta emmedgi icin gogsumuz bile dolmuyo tam olarak ama gecicek insallah azicik sabir sen bryaz gurultu ile falan azicikda olsa uzatmaya calis yada kendi haline birak
Mom042 Berenkuz kuzum gece icin gaz sancisi vs olmadgi bi zaman diliminde karablik bir odada rutin belirleyerek en gec 8 bucuga kadar uyutmaya calis bir haftanin sonunda gercekten direnmegini goreceksin
Berenkuz Gizemabc Haklısın tabi ama benim gibi olan var mı bi de ilk çocuğum bi sorun mu var diye endişeleniyorum neden böyle diye
Berenkuz Mom042 Teşekkür ederim canım gaz sancısı yok çünkü öyle ağlamıyor sadece uyanık duruyor etrafındakiler uyumazsa gelişmez diye korkutuyorlar
Mom042 Berenkuz ay yok ya benim kizim sana yemin ederim bak memede uyur yataga koydugum an gozunu acardi 8. Aya kadar asla gunduz 30 dakikdan cok uyumadi boyuda kilosuda yasitlarana gore onde sukur ha evet uyusunda buyusun derler ama uyumuyosa kendinide yavrunuda yipratma sen bi rutin olustur uyku saatlerinde uyut zamanla meyvesini alacaksin sonrada sukredeceksin ozellikle 9dan once uyut buyume hormonu 22 den sonra salgilaniyo bozma moralini bende cok takiyodum agliyodum duzrlmiycek niye uyumuyo diye cocuk uyusun diye her sekili deniyodum sonradan aksiina biraktim uyursa uyur zamanla duzene girdi sabirla sen duzenini kur ben kizimin bir gun hic uyumadgini bilirim sen kendine guven inan ve emin ol bu hunler gecicek 15 gunluk bir kizim daha var ne ara 15 gun olduk diye sasiriyorum buyuk kizimi kucagima alinca acaba anne dedigi gunu gorevekmiyim diye sormustum simdi 3 yas 3 aylik cok garip zaman acimasiz tadini cikar
Berenkuz Mom042 Valla çok güzel moral oldu tesekker ederim eşimde takma uyumak isterse uyur diyo ben etraftakilere çok takıyorum ama icime bi su serptin 1 saat uyanık kaliyo uyutmaya çalışıyorum uyuyor geri hemen uyaniyo altını degistiriyorum seviyorum bi saat geçiriyorum tekrar uyutmaya çalışıyorum bi düzeni olsun diye ama dogru mu yapıyorum bilmiyorum
Berenkuz Ezgi2609 Valla allah yardımcımız olsun bu günler de geçer atak dönemi ondan diyo bazıları ama bilmiyorum
Mom042 Berenkuz 2. Ayda bi atak donemi oluyor 1 saat degilde 1 bucuk saat olarak belirle belki daha iyi olur
Ogulcan Berenkuz ara ara uyuyor canım dün gece çok güzel uyudu sabah 5 de bi uyandık hala uyumadı uyku düzenimiz hiç yok dün kırkımız çıktı inşallah düzene girer
Busegokce Berenkuz kundak yapmayı denediniz mi? Doğunca alistirmistim. Uyumadigi direndiği zamanlar kundak yapıyordum. Kundak ya da beyaz gürültü açtığınızda uyuyacaktir eminim🙏🏻
Busegokce Berenkuz bizde hiç denememistik. Şu an beşinci aya girdik. Hala 4 ay atağı seyrediyor, uyumadı saat 12-1e geliyordu, açtım beyaz gürültü yatakta iki salladim. Tık bayıldı, beş dakika sonra. Çözümü buldum🖤🙏🏻🙏🏻