Yamaniko20 Neler verebilirim çok şükür pütürlü yemeyi öğrendi çiğniyor ama ne verebilirim bilemiyorum 😔
Faray Yamaniko20 ne kadar zamandır pütürlü veriyorsunuz, bende yeni başladım çok endişe ediyorum, bu arada ayşegül bayındır ın bebekler için yemek kitabı var birçok doktor tavsiyeli bakabilirsin canım 😊
Ebruea Yamaniko20 herşeyi verebilirsiniz yediği şeyleri çok fazla püre yapmayıp çatalla biraz ezip verin kendi çiğnemeyi de öğrenir. Ben küçük küçük ekmek vermiştim. Çiğnemeyi öğrensin diye. Pirinç bulgur kıymalı yemekler hazırlayıp ayına uygun verebilirsiniz
Yamaniko20 fistikcisahap evet alıştırmak çok zor öğürüyordu verdiğimde hep yavaş yavaş verdim gözlemledim hep. Boyutlarını arttırarak verdim çiğnemeyi çözdümü gerisi kolay
Yamaniko20 Faray çok sağol canım mutlaka bakıcam. 6.5 aylıkken başladım pütürlü vermeye ama az bir şekilde tadımlık
fistikcisahap esraeylul34 6.Aydan beri yiyoruz canım ama dediğim gibi pankek mesela ya da yumurta kırıyorsam ağzında döndürüp döndürüp duruyor yumuşak yapıyorum minik parçalara ayırıyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️Eline alıp yemez atar yere ne zaman kendi yemeye başlar bilmiyorum