Vera1810 Merhaba kızlar, bu magnetlerden alan oldu mu saglam mı ürünler bide boyutlarını yazmamış satıcı
extraordinarymom Vera1810 4lü setini aldım büyükleri de var küçükleri de. Şimdilik sadece meyve sebze ve hayvanları astım dolaba. 10 ay 21 günlük baya oyalanıyor. Ama öylr aman aman kaliteli şeyler değil, tamamen dandik de değil orta ayar
elmalikurabiye Vera1810 gayet yeterli boyutlarda. Guzel magnetler. Tek dez avantaji kizim isirip isirip koparmaya calisiyor. Keske ahsap alsaydim dedim acikcasi
cerennaslann Vera1810 alıp direkt çöpe giden fuzuli tek şey sanırım.İçinde minik hayvanlar da var onları ayırdık.Diğerlerini ağzına soktuğu gibi kağıdı ayrıldı sonra hop hepsi çöpe.Almayın bence çok dandik😂
Nrgs Hayvanlı olanı aldık çok büyük değiller en büyüğü fil o da 2-3 parmak genişliğinde, aşırı kaliteli bir şey değil ama iş görüyor
Nrgs Vera1810 çok küçük olanları ayırdım vermedim geri kalanın hepsinin tadına baktı oğlum 😁 kopan olmadı ama çok zorlasa kopabilir. Ben daha önce ahşap magnetler görmüştüm, bunları oynar mı diye denemek için aldım bir dahakine ahşap alacağım
Dadam Ben de arıyorum böyle bişey ya ben mutfakta iş yaparken oyalansın ama kartondan olmaması lazım koparır. Bunlar kartondan galiba
extraordinarymom Vera1810 küçükler var aralarında ama az. Onları ayırdım geri kalanını sokamaz ağzına ama üstteki kağıtları ıslanınca yırtılabilir belki
Vera1810 Dadam evet canım hemen dagılıyır sanırım bekleyelim bakalım belki daha kaliteli birsey alan olmustur
Dadam https://www.hepsiburada.com/rossie-miknatisli-ahsap-vahsi-hayvanlar-pm-HB00000OKFCJ Şöyle bişey buldum ama 🤷🏻♀️
Vera1810 Dadam saglamdır baya canım onlarda bakayım bende instagram dan baktım silikon buldum baya renkleri falan guzel duruyor canlı renk hepsi