glsmmc Kızlar 80 günlük bir kızım var son 5 gündür durmadan elini emiyor emziği çıkarıyor elini sokuyor sonra midesi bulanıyor kusuyor. Elini sürekli ağzından çıkarıp ilgi çekici hale getirmek de istemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Herkesin bebeği mi böyle? İlk bebeğim olduğu için mi aşırı önemsedim anlamadım
Zuhrecicegim glsmmc benim kızımda 80 günlük sürekli elini emiyor ve eskisi gibi emziği emmiyor huysuzluk da var sürekli kucak istiyor. 🤦🏼♀️
F-Betul glsmmc Merhaba benim kızım da 5 aylık sayılır hala aynı 😊 Öğürüyor bazen ama yine yapıyor 😊 Normal sanırım, yaklaşık 3 aylıkken gittiğimizde “doktor elini emiyor değil mi” diye sormuştu.
Busegokce glsmmc çok çok normal. Biz 5nci ayimiza girdik. Sadece parmaklarını ağzına götürse ne ala, tüm avucunu gerek iki elini götürüyor🤦🏼♀️ keşfedip, dis yerlerini tanıyacak🖤
glsmmc F-Betul doktor teyit ettiğine göre olması gereken bu demek ki midesi bulanınca dedim acaba yapmaması mı lazım
Zuhrecicegim glsmmc acaba diş felan mı çıkartıyor diye de düşünmedim değil bi yandan da daha erken diyorum bilemedim🤷♀️
Atlas2020 glsmmc ellerini keşfetmiş bu güzel bişey daha sonra cıglık atmaya ve seni takip etmeye başlıcak ☺️ Büyüyor annesi çok normal
nslhn_D glsmmc benimde öyle emziği atıyor elini emiyor bi kaç defa çıkarmaya çalıştım elini ama baktım baş edemiyorum şimdi karışmıyorum
caglaras glsmmc sakın ama sakın ola müdahale etmeyin olması gereken bu bebeğiniz demek ki sağlıklı bir şekilde büyüyor keşfediyor. Ellerini emmesi çok normal hatta gerekli emzik niyetine emmiyor aynı şey değil onlar. Ellerini ağzından çekmeyin doyasıya emsin 🌸🌸 hiç korkmayın doktorun dedikleri bunlar
Wolverine glsmmc evet her bebek bu dönemden geçiyor, damaklari gelişiyor, nesneleri ağzıyla öğreniyor, ellerini keşfediyor,
Minikpasam00 glsmmc elini keşfetmesi güzel bir şey ama elini parmağını eme eme alışkanlık edinecek sonra vazgeciremiceksiniz benim bebeğimin derisi soyulmuş resmen bende keşfediyor diye onemsemedm ama Emzik emmesi daha iyi. Parmağını emip de parmağı incelen tanıdıklar var kalem falan tutmakta zorlanır mazallah
glsmmc Zuhrecicegim ben de aynı şeyi düşündüm ama daha çok küçük diye de ihtimal vermedim. Gerçi belli de olmaz ama