Minikprensefe Oğlum 3320 granmla doğdu şuan 7 ay 1 günlük 8 kilo 600 gram persentil hesaplamada fazla diyor ama sizceeeee
Birhemsireanne__ Minikprensefe 3 aylık 7.5 kg kuzu brnce senınkı baya normsl bizmkiler obur 3.000 gr doğdu
Sibel123 Minikprensefe Hayır canım gayet normal bebeğinizin kilosu 4 aydan sonra bebekler en fazla 450 ila 750 gram alırlar benim kızımda 2 kilo 930 gram doğdu ve şuanda 5 ay 12 günlük ve 6 kilo 650 gram
Nltka 7 buçuk aylık 10 kilo şuan . Boyuda 75 cm doktorumuz gayet normal boyuda çok uzun kilosu fazla değil dedi . 8 kiloda gayet normal
Nadireyamac Minikprensefe evet canım fazla doktoruda anne sütüyle beslediğim için sıkıntı yok diyor ama daha şimdiden kucağımda ağır oluyor taşıyamıyorum. 2.ay aşısına gittiğimizde ebeylede konuşcam bakalım o ne dicek
Minikprensefe Nadireyamac doğum kilosu kaç ya ilk zamanlar bizde 1 kilo 800 gram aldık ben korkuyordum şimdi 7 ay 1 günlük olduk 8 kilo 600 gram bakalım insan endişe duyuyor ya
Nadireyamac Minikprensefe Evet bende korkuyorum geçenlerde doktora gittik 4 aylık mı dedi hayır 1.5 dedim şok oldu ama normal herhalde doğum kilosu 3455
Yesidil Nadireyamac benim kızımda 3270 doğdu.2 aylıkken 6.5 kiloydu şimdi 7.5 aylık 10.5 kilo ek gıdadan sonra kilo alımı yavaşladı canım sadece anne sütü alıyordu.
Yesidil Nadireyamac yok hiç takılma sadece anne sütüyse hiç bir sıkıntısı yok ekstra mama veriyorsan onu kesebilirsin onun dışında hiç canını sıkma canım boyu kaç orantılıdır belki.
Papatyaseverr Minikprensefe anne sütü alıyorsa hiç önemli değil biz 1830 gr doğduk 7 aylıkken 8 600 gr dı doktorumuz hiç önemsemedi ki bana da normal geldi bebeğinizin kilosu neden neden fazla geldi ki olması gereken aralıkta zaten kilolu doğmuş