Atakansulu Merhaba bebegini kundak yapan var mı maksımum kaç aya kadar tutuyor ? B n ayakları serbest bırakıyorum
Mervesb Atakansulu 1 hftalk bizmkide annem ypiyo vlla ağlsada bagrsda oyle dha rht uyuyo scakta tutyo hem ypmdgmzda ellerini yuzune dgdryo hep uyaniyo busfr
Busbus2684 Ben anca 1,5 ay yapabildim, çünkü çıkcam diye uğraşıyodu kollarını çıkarmaya çalışıyodu bende kundaklamadıö artık,4 aylık olduk
Melekyusuf Atakansulu Atakansulu kundaktayken guzel uyuyordu benim kızım ama yarım kundak yapın kalcadan baglamayın
Paradise09 Atakansulu valla ben yaptım ama benim ki de 2 aya kadar durabildi öyle gece uyuması çok rahat oluyor diğer türlü kendilerini uyandırıyorlar
turansmom Eyllull benimki zaten erken doğumdu 37de doğdu doktorda kalca cıkıkliğina sebep olur kundak yapma dedi onunda işine geldi😂😂😂
cideee07 turansmom aaa biz de 37 da doğduk ama kalça çokıklığına sebep olacağını ilk defa duyuyorum inşallah olmaz öyle birşey. Bizde 1 aylığız yarım kundak yapıyorum
turansmom cideee07 olmaz herhalde ya. Yani annem beni 3 aylıga kadar kundak yapmış ama sapasağlamım internette falanda kalca cıkiklığına sebep olacak seyler yazınca bazı yerlerde çıkıyor kundak yapmak diye
turansmom Eyllull çok fazla yok canım. Ben yediklerime dikkat etmediğim günler oluyor genelde yada yedigim yemeklere kimyon atıyorum. Her yemekten caydan sonrada rezene yada kimyon çayı iciyorum hiç olmuyor nerdeyse. Çok çok aşırı olduğunda onada bir cay kasiği veriyorum ne iciyorsam, geceleride arada papatya çayı içiyorum sütümden geçsin sakinleşip uyusun doye☺