Bernagkgkz Uykuya direniyor, odadan çıkıyorum ağlıyor, sürekli kucak istiyor, bazen kucakta bile durmuyor, gece 7474892010 kez uyanıyor. Sizde durumlar ne kızlar ne zaman geçer 😢
Mucizemveben90 Bernagkgkz 7 Aylık ve değişen hiçbir şey yok o kadar yorgunumkı tek bakıyorum covıdden dolayı kimsede gelemiyor 😞
Gulten20 Bernagkgkz doğduğundan beri böyle🤷♀️Gece uyuduğumu bilmiyorum . 40 ı çıksın dediler, 6 ay dolsun dediler, şimdi yaşını bekliyoruz bakalım. Belki o zamana düzelir.
Albayrakokur Bende 5 ay 23 gnlük nekdr dayanıcam bilmiyorum hayır bssürü post var ama hiçbrinde şu çözümdür diye bişey okumadım
Bernagkgkz Mucizemveben90 aynen canım akşam eşim gelince yapabildiğimi yapıyorum ama o kadar oluyor işte. Dinlenmeye fırsat yok
Bernagkgkz Gulten20 yaa benimde öyle aslında ama şuan daha fazla 6 aydan sonra düzelcek diye beklerken daha fena oldu 😭
Gulten20 Bernagkgkz düzelmiyo, kendim bakıyorum birde eşim şehir dışında ayda 1 kez 3 gün geliyo☹️ bir taraf düzelse diğer taraftan bozuluyo yeni huylar geliyo. Büyüdükçe huyları da değişiyomuş. Hele hasta olursa ( bizim geçen hafta ateşimiz oldu) düzgünlerde bozuluyo. Böyle büyüyecekler herkes aynı inanın. Yoruluyoruz ama anne deyip gülünce hepsi geçiyo❤️
Gulten20 Mucizemveben90 hani düzelicekti dedim seninki bu kadar düzeliyo demekki dediler ☹️ Yaşını bekliyoruz bakalım ama gittikçe uyumuyo 😁