Abdullah24 Kızlar oglum gece üstünü aciyor 🙄uyku tulumu alicam da odanin sıcaklığı 25 ,26 derece nasil bi uyku tulumu almam lazim kalınlığı felan cok kalin olunca terler diye korkuyorum bilmiyorum🤔
Vanilya Abdullah24 Woolnat sipariş verdim. Arkadaşlarım çok memnun. Elime daha geçmedi iki gün önce sipariş verdim tavsiye ederim. Owli de iyi bir bakın ikisine
Araseymen Abdullah24 lcw dan aldım 2.9 tog içine çok kalın giydirmeyince terleme yapmıyor çok güzel bi3 tulum yumuşacik ince yorgan tarzında.
Atz Abdullah24 evinizin sicakligi fazla o yüzden kalın almayın 1.5 yeter bence. Ayrıca bebekler için oda sıcaklığı 22 24 derece olması gerekiyor diyolar sağlıklı nefes almaları açısından düşürme imkanınız varsa düşürün isterseniz. Benim evim ortalama bu değerlerde 1.7 kullanıyorum içine uzun kollu zıbın ve alt pijama giydiriyorum ama yine de üstüne bı örtü de atiyorum
Kbrbydk Abdullah24 bizim 22-24derece arası 1.7 kullanıyoruz içine uzunkol zıbın ve alt pijama giydiriyorum. üstüne birşey ortmuyorum gayet sıcak ve rahat yatıyor kızim
Abdullah24 Atz haklisiniz ama gece üstünü acarmi korkusundan o derecede yapiyorum bide kendi odasinda uyuyor yanimda degil görmezsem acik kalir diye
Atz Abdullah24 o zaman 2.9 alıp zibinla ya da benim gibi 1.7 civarı alıp bı takımla giydirebilirsiniz lcwden aldım ben de memnunum ensesinden sıcaklık kontrolü yapıyorum bı kere zibinla giydirdim soğuk geldi bana
Abdullah24 Kbrbydk anladım canım bende oyle alayım o zaman cok kalin olmayacak 2 olanlar kalın olir bize