milasmommy Anneler doktor yulaf ezmesi verebilirsin dedi ama aklıma yatan çok tarif bulamadım nette deneyimleyip bebeklerinizin beğendiği tarifleri paylaşır mısınız acaba ? Elimde meyve olarak elma muz ve armut var şu an sadece ☺️
Gizemabc milasmommy Daha ne olsun😅 1 çay bardağı içme suyuna 2 tatlı kaşığı yulaf ezmesi(rondodan geçirin, un gibi olsun) koyun, ocakta pişirin. Katılaşınca içine ezdiğiniz meyvelerden karıştırın. Azıcık oekmez de ekleyebilirsiniz
asyasare milasmommy yulaf ezmesini az bir suda 5-10 haslasan yumusuyor zaten canim. bebegin puturlu yemesi icin de guzel bir alistirma urunu. ben hic ezmesim rondodan cekmedim direk hasladim. sonra icine catalla ezdigin muzu ve biraz pekmek karistir. cok guzel oluyoe tadi. 8. aydan sonra ben icine dovulmus cevizde koymaya basladim.
Helenyaz milasmommy ben de vermeyi düşündüm ama bazı yerlerde okuduğum kadarıyla çok tok tuttuğu için bu aylarda önermemişler🤷🏼♀️
milasmommy Canlar peki bazıları mama koyuyor acaba öylemi yapsam alerjik aptamil maması kullanıyorum şu am
milasmommy Helenyaz ya bende çok değişiklik olmadı sanki canım muzlu yaptım verdim bir saat sonra meme emdi uyudu uyandı mamasını içti bir açlık tokluk fark etmedi şimdiye kadar gerçi çokta yemiyor benimki
milasmommy Balbocegi yaa bebe bisküvisi yapacağım tam buğday unu yazıyordu acaba yulafı un haline getirip kullansam olurmu ki