Quins35 idillinamom bizimki direk yazdı verdi başka doktora danışmayıda düşünüyorum birde dün gece bir post okudum bebek bayılma nöbetleri geçirmeye başlamış iyice psikolojim bozuldu 😢😢😢
Quins35 Vera1810 biZde maddi anlamda iyi değiliz valla birde 3 aşı birde 1000 i buluyor ama yapçak bişey yok sanırım doktora uymazsak bu seferde bişey olur allah korusun iki ucu affedersiniz öyle bişey 😔😔
Vera1810 Quins35 aynen canım Allah yardımcımız olsun bende kızıma verilen paraları biriktirip yaptırdım bexsero ve nimerix 1 dozlara 700 tl verdık
Quins35 Vera1810 amin canım inşlh🙏 Allah sağlık versinde gerisini bir şekilde oldurucaz .. bu durumda ben fazla kurcalamadan doktorumuza uyalım dimi
Alinduru Quins35 ben de bebeğime çok yüklenmekten korkmuştum doktorumuz erken yapanlar da oluyor ama doz artıyor ben 13.ayda tek doz öneriyorum dedi 13.ayda yapılacak aşımız
Quins35 Alinduru doktorlar farklı farklı yönlendiriyor ama en doğrusu hangisi bende onu bulmaya çalışıyorum. Evet bir korkumda 2 menenjit aşısının aynı anda yapılması
Alinduru Quins35 evet maalesef böyle bir durum var doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok sanırım bilemedim doktorumuza çok güveniyorum umarım bir aksilik yaşamayız 🙏🏻
BabyLinda Koalina benim kızım da 8 aylık ilk menenjit aşımızı cumartesi bexsero ile olduk.Nimenrix olanı da 1 yaşında olcaz.