Prensessannemm İyi günler kizlar narı bebeğime nsl verebilirim 11 aylık. Buzdolabına koysam bsy olur mu kalır mı uzun süre?
Deletedmom50 Prensessannemm kalıyor cnm ama çok uzun kalınca içi çürüyor instagramda görmüştüm Çinliler ahh ahh😂 şırınganin içine koyuyor öyle çocuğun ağzına sıkıyordu
Si_se_ta_be Prensessannemm Ben yaparken ayıklayıp kaseye koyuyorum. Eşim direk veriyor öyle nar ı yiyip cekirdeklerı tükürüyo
Deletedmom_36 Prensessannemm ne zaman verilmesi gerektigini bilmiyorum ama ben dun aksam kendime salata yaptim uzerine nar ayikladi baktim kizim istihot yiyemez diyip bir tane verdim saolsun butun narlari yedi😅17 aylik bizimki alerji olmadi cok sukur
Prensessannemm Butterfly Bnm kızım hiç icmiyo meyve suyu ya evdede yapsam icmiyo nsl alistirabilirm ona😊
Deletedmom_36 Prensessannemm evet az az verin bizimkini durduramadim bide aksami yiyip yatti daha kotu hissettim gun icinde yeseydi bisey olunca hemen mudahale edebilirdim☺️
Balkizlarim Prensessannemm canım tabağına koyuyorum kendi tek tek alıp yiyo buzdolabı posetine koydum bişey olmadı hazır oluyo şipşak suyunuda sıkıp içirdim 👍😘
Yasemin_06 Prensessannemm en fazla 2.gun kaliyor cnm.bende ayikliyorum siseye koyuyotum gidip.gelip yediyorum 14 aylik bizde ben 2 aydir felan yediriyorum.kasikla.azina veriyorum.o eze eze suyunu cikarip yiyo zevkle hemde kendisi tam bir nar asigidir 😁😋
Obenimmelegim Ben bir aydir veriyorum bizim koyden geliyor tatlı nar kizim kendini öldürüyor yemeyinceb na na diyo gün de 4tane yiyor kabiz yapiyor babası 1kasa aldi