Melek12 canım henüz atlatamadım bugün semptomlarım çıkalı 14 gün pozitif çıkalı 7 gün oldu. 11 Kasım Çarşamba günü halsizlil ve boğaz ağrısıyla başladı 12-13 kasım boğaz ağrısı halsizlik eklem ağrısı devam etti 13 kasım öksürük ve balgam başladı. 14-15 kasım haftasonu boğaz ağrısı geçti ama halsizlik ve çarpıntı devam etti. 16 kasım göğsümde baskı ve doluluk hissettim öksürük ve balgam devam ediyodu. 17 Kasım salı gecesi acile gittim kan temiz çıktı tomografide pozitif çıktı azitro 500 mg antibiyotik muvonex vitamin ve parol verdi emzirdiğim için herkese verilen ilaçlardan vermedi emzirenlerin kullanabildiği ilaçlardan verdi 18 Kasım ilaçlara başladım 6 gün sürdü antibiyotik parola ve vitamine hala devam ediyorum. Halsizliğim devam ediyor öksürük ve balgam biraz daha azaldı ama hala var. Boğaz ağrısı geçti eklem ağrısı geçti. Benim sürüntüm negatif çıktı karantina uygulanmadı ama ciğerlerimde olduğu için tedavi başlandı. Panik atağım var bide benim psikolojik olarak çok zorlanıyorum korkuyorum. 3 aylık Bebeğim için doktorla konuştum ama kendinden mahrum etme o sana muhtaç dedi bu hastalığın 14 gün kuluçka süresi var sen farkedene kadar bulaşmıştır zaten dedi ama onlar hafif geçiriyolar ishal kusma ve ateşle belirti veriyo 3-4 güne atlatıyolar dedi canım.