Pamuguum 7.ayda bebekleriniz neler yiyor/yedi . Nasil hazırladınız ? Bide Ek gidada hicbirseyi bayilarak yemiyor ağzını kapatiyor bir kac mama kaşığı daldirarak anca onu da blender edince yiyor . Yoksa her verdigimi öğürüp kusuyor acmiyor bu kez . Eline verdim aynı tepkiler . Yinede alışmasını istiyorum pütüre belki vardir bir püf noktası bekliyorum yorumları ☺
Gulten20 Pamuguum merhaba, ben her gün farklı şeyler yapıyorum ki tadı farklı gelsin ve yesin🤷♀️ Sabahları krep veya pankek yapıyorum yanına peynir zeytin ekliyorum her gün farklı besin meyve deniyorum. Öğlen çorba yapıyorum meyveli yoğurt yapıyorum.
Kizimmmmm Pamuguum her gün kahvaltıda farklı şeyler yapıyorum. Akşamları farklı çorbalar yapıyorum. Her gün başka başka şeyler deniyorum.
Alp17 Pamuguum ben bir yerde okumuştum pütürlü şeyleri,krep, omlet vb ağzının tam ortasına dilinin üzerine değil de sağ veya sol kenarından verirseniz çiğneme hareketi yapar diye. Öyle de yapıyorum problem yaşamadık. Bir de yedirirken sizde yiyor gibi yapın veya yiyin bir süre sonra sizi taklit ederek öğrenecektir
Gulten20 Pamuguum 7. Aydan itibaren vermeye başladım. İçinin yumuşak olmasına dikka ediyorum. Her gün farklı bir şey denemek gerekiyo yemiyorlar çünkü🤷♀️
Gulten20 Yasemin1 elma ,muz, kabak( cam rendede rende yapıyorum) pekmez , patates, havuç genel olarak bunlarla yapıyorum. Portakal sulu denicem birde tarçın ekleyeceğim daha denemedim onları