Elifinannesiii-11 3 bucuk aylıgız bir gecemiz vardı güzel olan o da bir haftadır gitti, saat başı kıpırdanıp memeye gelince uyuyor 😔
Svcnvebebegi Elifinannesiii-11 duygularıma tercüman olmuşsun resmen. Aynı sorun bende de var. Önceden 2 3 defa kalkardı gece. Şimdi saat başı kalkıp emiyor uyuyor. Emzik veriyorum onu da istemiyor. Ne yapacagimi şaşırdım. Sütüm mu doyurmuyor acaba
Melikederinakinnn Elifinannesiii-11 atak canim atak malesef dikat etin bu surecte size bagli uyku gerilemeleri yasanablyo gunduz uykularini kisa tutun gece uzasin
ikiprensannesii2 Biz de 3,5 aylıkken başladı 4 aylık şu an aynı saat başı uyanır önceden 2 defa uyanırdı sadece oda emer uyurdu şimdi kalkıyo uyumuyo😞
Svcnvebebegi bself33 gece çişli bez sayısı azaldı. Mama verdim alerji yaptı suratında. Doktora da gidemiyorum pandemiden dolayı. Şuan hangi mamayı vereceğimi de bilmiyorum. Iki çeşit mama verdim suratı hep kırmızi oldu. Büyük ihtimalle laktoz alerjisi var
bself33 Svcnvebebegi bizimde cisli bezimiz azalınca başta anlamadım sonra mama verince normale fazlasıyla döndü anladimki doymuyormus sütüm var saniyodum ama yeterli gelmiyormus golden goat var onu denedin mi
bself33 Svcnvebebegi çok iyi araştır istersen keşke yakın olsaydık denemelk verirdim ama memnun kalacağından eminim laktoz oranı aza indirilmiş bir mama diğerlerine göre
60606034 Benim bebiş de 3 ay 1 haftalık oldu 2 gündür huysuz sallayarak yarım saat anca uyuyor ilerisi yok ağlayarak kalkıyor uyurken huysuzlanıyor bazen irkilip mızmızlanıyor bi yeri falan ağrısa hiç durmaz diye düşünüyorum şaştım kaldım 🤷♀️
omerrmoms Elifinannesiii-11 ayyy biz de bizde bir gece uykumuz vardı güzel 2 3 defa uyurdu 4 saat 5 saat uyuduğunu biliyorum oğlumun.ama şu 4 5 gündür bitik ya oynamak istiyor kahkahalar atıyor karşılık verince ama ne yapacağız nasıl geçecek bilmiyorum