Merhaba anneler. Ocak ayında ikizlerime dogum yaptim. Erken doğum riskinden dolayı hastanede yatıp 3 hafta nidilat içmiştim ve jkiz oldukları için de rahmim cok genisleyip gevşemiş. Dogumda doktor bir süre rahmime masaj yapmış toparlanması için. Odaya çıktığımda karnımda müthiş bir agri vardi geceden sabaha kadar kivranarak ağlamıştım. Sabaha gecmisti. Bu agri uzunca bir süre olmadi ta ki 2 ay öncesine kadar ara ara yoklamaya basladi. Hastaneye gidip agri kesici vurulmadan geçmiyor ve yaşam kalitemi cok fazla etkiliyor. Haftada 2 3 kez olmaya başladı. Cok afedersiniz alt ve ust gaz olusuyor gaz çıkışı oluyor ama kesinlikle rahatlatmiyor. Yediklerimden oldugunu düşündüm ama her gun yediğim şeyler olmasına rağmen yine oluyor. Soguktan olabilecegini düşündüm ayağımı belimi karnimi sıcak tutuyorum yine oluyor. Annem kendisinde de kardesimi dogurduktan sonra oldugunu soylemisti genetik olabileceğini düşündüm. Önümüzdeki günlerde genel cerrahiye gideceğim fakat sonuç alabilir miyim bilmiyorum. Aranızda bu tarz bir durumu yaşayan var mı?