Hasibemustafa Rota aşısı yaptırdınız mı? Doktorlar öneriyor. Yaptıran bazı anneler ise ciddi yan etkilerinden bahsediyor. Çok kararsız kaldım.
Vera1810 Hasibemustafa ben yaptırdım 3 ve 5 ayda yapıldı hiç bir yan etkisi olmadı ateş bile olmadı canım
eymenselimm son ana kadar özel aşı yaptırmicam demiştim son gün yaptırdım bi zararını görmedim inşAllah hiç bi zararı olmaz. arkadaşımın cocugu oldu 10 gün hastanede yattılar baya zor bi süreç geçirdi
Zehra-20 Olduk hiçbir yan etki olmadı. Aşı yaptırıcam veya yaptırmıcam şeklinde hiçbir düşüncem yoktu sadece ileride Allah korusun olmaz dediğimİz bir şey olursa vicdan azabını kaldıramam. Tedbir almak bizden gerisi kader kısmet..
Hasibemustafa Zehra-20 aynen yaptıracağım yaptırmayacağım derdi değil mesele. Ama çocuk adına bi karar vermek. Diğerleri çok önceden bu yana yapılan rutin aşılar ama bu biraz kafamı karıştırdı yaptırmak yaptırmamak konusunda
Zehra-20 Hasibemustafa her aşı hakkında her zaman iki karşıt grup vardır bence kulak asmayın, doktorların tavsiyesini uygulamak etraftan duyulan bilgilerden daha güvenilir olmalı
Hasibemustafa dehsetulvahset kızıma yaptırmamıştım 8 yaşında o zaman bilmiyordum bu aşıyı ya da yoktu bilemiyorum. Ama rotadan 5 gün kadar hastane yattık kızımda. Ve zor bir deneyim oldu. Oğlum şu an 2 ay 17 günlük zamanı geldi aşının ama karar veremedim
rike-nile-aro Hasibemustafa Biz yaptırdık ağır bi yan etki ile karşılaşmadık canım. Sadece kaka yapamamıştı bi süre aşıdan sanmıştık değilmiş. Ağızdan alıyor zaten tadıda güzel bi sorun olmuyor. ölüm oranı yüksek bir virüs. Net bir tedavisi yok o sebepten yapılması taraftarıyım. Artık ülkemizde Suriyeli aşısız çocuklar olduğu için bulaşıcı bi virüs tehlikeyi önlemek gerek.
Livaninannesi rike-nile-aro bana zehirli ishal demişti doktor arkadaşım, tedavi edilir diyordu. Ben mi yanlış biliyorum acaba?
Cigdem07 Hasibemustafa Ben bebeğime 3 aylıkken ve 5. Ayda yaptırdım hiç bir yan etkisi olmadı kulaktan dolma şeylere inanmayın zaten doktor önermese kimse yaptırmaz.
ezgims Bende 3 ve 5. Aylarda yaptırdım hafif bir ateş oldu oda normal genelde tüm aşı sonrası oluyor.
Livaninannesi Hasibemustafa zehirli ishal olursa eğer serum takılır ve tedavi edilir demişti Bi doktor arkadaşım. O yüzden yaptırmadım bende.
rike-nile-aro Livaninannesi sıvı desteği veriliyor yoğun ishal yaptığı için net bir ilaç tedavisi yok maalesef