Fatos-esen Baharkokulum sabah akşam 10 damla veriyorum bn doktorum öle demişti sab simplex kullaniyorum
Dygavs Baharkokulum me kadarlık bebeğiniz bilmiyorum ama biogai probiyotik hergün veriliyor aynı saatte verin. Sab simblex bebek çok gazlıysa hergün verebilirsiniz ikisini aynı anda devam edebilirsiniz.
Berna124 Baharkokulum günde 6 defa 15 damla sab simplex günde bir defa 5 damla biogaia veriyorduk biz doktorunuza da danışın mutlaka
Meriwa Baharkokulum biogaia verirken başka bişey vermeyin aynı anda hep aynı saatde 5 damla olucak sabsimplex de doğdukdan sonra vermeye başladım 6 saatde bir 7 damla canm şuan 3 aylık arttırmadık hiç cok da güzel geçti dönemimiz
canimoglum_2020 Baharkokulum beslenmeden 5 dk önce 6 damla şeklinde günde 3 kez benim doktorum bu şekilde söylemişti
Dygavs Baharkokulum biogai sabit 5 damla. Ama sab sblex değişir bebekten bebeğe günde 5 kez 5 damla ile başlamıştık sanırım. Bi doktora danışın
edaslantrgt Baharkokulum 26 günlüğüz. sab smplexi doktorumz kilosuna göre ayarladı damla sayısını. 3800 dü geçen hafta günde 2 kez 10 damla. biogaia da günde bir kez 5 damla mamaya katıyom