Fatma69 7 aylık oğlum diş izleri belli ama çıkmadı çokta huysuz doğal ne yapabilirim iştahı da çok azaltı lütfen bilen varsa yazar mı
Ctrzsntrk Fatma69 soğanı rendeleyin suyunu sıkın , soğanın suyuna birkaç damla karanfil yağı damlatıp buzdolabında bekletin ve günde 3-4 defa bu karışımı bebeğinizin diş etlerine sürün ağrısını alacaktır
Baharece Fatma69 tetagil diye bir diş granürü var ben onu kullanıyorum Çok rahatlatti gece sürekli ağlayarak uyanıyordu o artık yok gibi birşey alt dişlerimizi patlattık çok şükür şuan da üsttekiler i bekliyoruz
Baharece Fatma69 insallah size de fayda eder 🤲 diş jeli hiç fayda etmiyordu kızıma .tetagil i biri tavsiye etmişti bitkisel Dis granuru diye cok faydasini görüyorum . Fayda etmez se dentigel kullanmamı tavsiye ettiler ama o yüzde yüz bitkisel değilmiş
Havva2763 Benim oglumda 1 yaş 2 aylık diş çilarıyor aşiri huysuz ve hiç bişey yemiyor kusuyor ishal oluyor ne yapabilirim sizce bende bekliyeyim burda
Fatma69 Baharece tetagili bende duydum olmadı ondan da alırım şimdi soğan suyu yaptım yarın ilk onu denicem 🤗
Ctrzsntrk Fatma69 sizden de Allah razı olsun parmak diş fırçası varsa onu karışıma batırıp diş etlerine masaj yaparak uygulayabilirsiniz