Esilamm01 Sevgili anneler kızım 7 buçuk aylık çok huysuz galiba diş çıkaracak diş için öneriniz nedir siz ne kullandınız dogal yada eczaneden hangi marka bişe aldınız yardımcı olursanız sevinirim 😔
Minik_Hanim Esilamm01 kehribar gerçekten çok rahatlatıyor. Bir de diş kasiyicilari buzluğa koyup soğuk soğuk veriyorum ben bide taze soğan..
Melindaninannesi Esilamm01 daha diş çıkarma dönemine girmedi kızım ama çevreden duyduğum taze soğan ve pırasa bile damaklarini kaşimasi 🤗
Hunilianne Esilamm01 durduk yere bebeğe agri kesici verilmez, diş jellerini de doktorlar önermiyor. Soğan suyu, karanfil ve zeytinyağını soğutarak masaj yapabilirsiniz damaklarına. Veya papatya kaynatıp suyunu buzdolabinda soğutup temiz bi beze batırıp eline verebilirsiniz.
AylinYalin benim ogluma tüm havuc ve yesil sogan verdim yesil sogan dogal uyusturuyor bebeklerin damaklarini
Esilamm01 Teşekkür ederim cvp verdiginiz için başka post olsa dolardı burs yorumla yardım istedim ya kimse yazmaz
Burcc Temiz bir bez ve suyla damaklarına masaj yapabilirsiniz, karanfili ezip zeytinyağıyla karıştırıp 1 gece bekletip o yağı damaklarına sürebilirsiniz, hem uyuşturur hemde rahatlatır. Birde nurse harveys diş jeli temiz içerikli. Onu kullanabilirsiniz🌸
Amineninannesimine Hunilianne durduk yere degil bebek agrdan sabaha kadar huzursuz oluyo naosn vermeyip
Hunilianne Amineninannesimine bebek agrdan sabaha kadar huzursuz oluyo dememiş ki sadece huysuz demiş. Her huysuzlandığında calpol mu veriyoruz?
Amineninannesimine Hunilianne hayr kızım 1 yasnda toplam 3 veya 4 dür cok sukur baska hastalık geçirmedi diş donemleri zorlayınca verdm cok faydasını da gördüm