Kbraunal Selam herkese Bebeğim yoğun bakımda kaldıgından biberona alışmış şekilde evimize geldi 2buçuk aylık oldu ve memeyi tutmak istemiyor günde 1 2 kez emiyor ama genel olarak kabul etmiyor süt saağmak çok zor psikolojim bozuldu sağ sağ ver etrafmda herkes verme mecbur emcek diyor e vermiyorum ağlıyor çok dayanamıyorum başına gelen ve bu durumu yenen var mı gögüs ucuma hurma falan sürmek bile aklımdan geçer oldu
Edalya Kbraunal benimde bebeğim erken doğdugu için emme refleksi çok güçlü olamdığı için emememişti bnde sağım veriyodum gögüs uçu denedim onla tutuyodu emiyodu sonra önce onla tutturmaya başladım arada çıkartıyodum memeyi anlamadan devam ediyodu emmeye ben öyle alıştırdım umarım sizinkide alışır çünkü gece kalkıp sürekli süt sağmak çok zor sizi çok iyi anlıyorum☺️
Tubidy Kbraunal sağıp kaşıkla verseniz ? Çünkü emmek onlarda refleks biberonu emdiği için memeye ihtiyaç duymuyor olabilir 😊ilk etapta karnını doyurduktan sonra sadece keyif için emzirin yavaş yavaş alışacaktır bu seferde iki yaşına gelince nasıl sütten kesicem dersiniz inşllah
Nekwa Kbraunal sen memeyi agzina vermeye calis birisi üstüne mama döksün genelde böyle aliyolar hep okuduğum kadarıyla. Birde sütünu sag iyce süt geldigi zaman agzina sok canim Öncelikle biberonu da birak kasikla yada siringayla beslemeye basla
gulsenkonakli Kbraunal benim de kızım meme reddi yaptı bir dönem. Gece gündüz sağdım bilirim çok zor. Şuan 6 aylık oldu ve doğduğundan beri de silikonla emiyor. (Reddetmediği zamanlar) silikon deneseniz, biberon gibi gelecek ağzına öyle emer belki.
Kbraunal Tubidy kaşıklada boğuluyor denedim aslında ve geceleri çok zor uykuda içiyor sütünü kaşıkla ağzını açıp dökmek zor oluyor ve çok uzun sürüyor uykusuzluktan kafam düşüyor😊
Tubidy Kbraunal bi kaç gün uykusuz kalmadan tekrar dönüş yapmak çok zor diye düşünüyorum 🙈meme reddi yaşadığı dönemde 15 gün uyumadığımı biliyorum ama ben kazandım 🙈
Srht Kbraunal facebookta emzirme günlüğü diye bir sayfa var ordaSelin hanımdan yardım alın bence gönüllü olarak destek oluyor!