Ehvamlianne Kızlar 525 TL ile aylık alışveriş yapilirmi aylık mutfak gideri ne kadar oluyor tahmini birde aylık alışverişte neler alabilirim yardımcı olur musunuz lütfen?
Gunes_kiz Ehvamlianne 6 aydir evimde yokum aylık alışveriş yapmıyorum. Herşeyin de fiyatı artmış alacaklarına bagli yetip yetmeye durumu canım.
iki_prens_annesi_ Ehvamlianne aylik alisveris degil de 525 tl yi 4e bolup her hafta ihtiyacinizi alsaniz daha mantikli bence haftada 125 tllik alisveris yeterli olucaktir diye düşünüyorum ben haftalik alirim hep arada yagi cayi istisnai urunler hariç
Sarikuzumalp Ehvamlianne herşey o kadar pahalı ki.. Çay şeker yağ un deterjan zeytin peynir vs al ilk etapta canım. Alışverişte telefonundan hesapla. Bi yağ zaten 60 tl çok pahalı herşey her eksiği alayım desen 1000 den aşağı kesinlikle tutmuyor 🤷♀️
Minnossareannesi Ehvamlianne Çocukta ek gıdaya başladıysa her şeyi içinde 1000 liradan aşağı tutmaz. Biz haftalık yapıyoruz birden vermek daha zor oluyor 😢 büyük parçaları da bittikçe alıyoruz hayat çok pahalı
Yasemin_06 Ehvamlianne olmuyor maleseg cnm sadece ihtiyaclari aldigim halde marketten 700 fen assagiya cikamiyotum
Yarendarendeli Ehvamlianne 1000 , 1500 TL yi buluyor bizimki bana da bi akıl verin en aza nasıl indirebilirim
busra_54 Yarendarendeli senede 2 defa toplu alişveriş yapıyorum ben geriye kalanlarida bittikce alıyorum. Ama hersey cok.pahali onceden para biriktirebiliyordum şuan ay sonu zor geliyo birde 2. Bebekte araya girinct en az 200 tl bez mendile gidiyor allah yardicimiz olsun
Yarendarendeli busra_54 saol cnm bizde toplu yapıyoruz , eşim askeri personel ev aldık kredi ödüyoruz 3 bin küsüratlı ve her ay eksiye gidiyoruz 😓ne yapacağımızı bizde şaşırmış durumdayız yani abartılı bişey almıyorum biten şeyleri alıyorum
nur-nr_123 Ehvamlianne 350 tl market alışverişimiz tutuyor ama bn yazdan derin dondurucuma çok şey yapıp koyuyorum
Zumra_ Ehvamlianne çok zor ama deneyebilirsen büyük tasarruf yapmış örnek olursun bebek doğdu doğalı aylık 1000 lira mutfak masrafı tutuyor
mirayybebek Ehvamlianne olur canım kahvaltılık 150 tutsa sebze 100 diyelim kurular meyve 150 tutsa temizlik malzemesin 100 diyelim bütçene göre marka değişik alırsın. yeter bereket versin biz 500 yakın tutuyor aylık
nur-nr_123 Ehvamlianne kuzum taze fasulye börülce kapya kabak kırmızı biber semiz otu et bamya patlıcan közleme patlıcan karnıyarık bezelye bnm kendi dolabın küçük derindonrucum var daha aklıma gelmiyor canm oğlum ekgıdaya geçiçeği için bol bol kabak rendeledim vs