SeverusSnape Simiyy bende kullanıyorum. Biraz dökülüyor zamanla ama sağlam bir sepet. Bayadır kullanıyoruz içine oyuncak dolduruyorum, formunu da kaybetmedi. Dökülmese daha iyi işte sadece :)
Bett6 Simiyy Evet benim salonumda var şık güzel ama zamanla dökülüyor ve dalgınlıkla birden tutup çekince bazen batma yapıyo eve ama alıştım ben batmasına 😂
Simiyy Ozge-omer memnun musun ben kitaplığıma almak istiyorum içine kitaplarımı doldurmak istiyorum eve gelen çocuklar kitapları çok dağıtıyor
Ozge-omer Simiyy evet çok memnunum canım hem şık duruyor hemde derli toplu . Boyutu da çok iyi baya işime yarıyor 🥳
Hunilianne Simiyy yaaa harika bi fikir. Ben de kızımı nasıl engelleyeceğim diye düşünüyordum. Teşekkürler
Miniknur Gayet iyi bende kullanıyorum. Kitaplığıma almıştım bende ıvır zıvır koyarım diye. Ama sıpmadı ölçüsü. Bende şimdi bebeğimin ıslak mendilini filan koyuyorum. Odada yerde duruyor
SeverusSnape Simiyy eğer bu sepeti istiyorsanız ikinci el uygulamalara da bakabilirsiniz. Oralarda da satılabiliyor ama ben bunları değiştirdim ve hasır olmayanlarından aldım ikeadan :)