MasalsMommy Kızlar Sakarya’da olup evlilik terapisine giden var mı? Önerebileceğiniz bir yer Ya da doktor? Güvenebileceğim bir yer arıyorum
Deletedmom11 MasalsMommy ömer hoca var kendi terapistim ve hocam. Online terapi veriyor ama eşlere veriyormu online olarak bilgim yok. İstersen bi iletişime geç kuzum eğer online de işini görürse tabi.
Tugce1234 MasalsMommy durul mert var canım ama her seans 100 yada 200 tlydi tam hatırlamıyorum bi kere gittim pekte bişey anlamadım ama baya giden var ona😂
Oznurckose1 MasalsMommy Zeynep nazlı sağlam ’a gittik öncesinde sosyal gelişim merkezindeydi şimdi kendi yerini açtı sosyal gelişim merkezindeyken gittik çok memnun kaldık ödev vs veriyor sizi tekte dinliyor tavsiye ederim ınstagramda yazarsanız çıkar
MasalsMommy Deletedmom11 Ya seansların falan nasıl ilerlediğini hiç bilmiyorum ki. İlk defa böyle bir şeye ihtiyaç duydum. Nerden iletişime geçebilirim kuzum? Bi görüşeyim
Deletedmom11 MasalsMommy instagramdan gecebilirsin kuzum @psktunckaya yada www.psikologtunckaya.com buda ofis numarası.seansta olursa sana geri dönüş yapar, sen gün içinde ara istersen 0 (850) 333 03 88
MasalsMommy Deletedmom11 Tamam canım çok teşekkür ederim🙏🏼 Normalde nerde bakıyor hastalara? Hangi şehir Yani?