Cnnaby Kizlar iyi akşamlar az önce farkettim bebegimin memesi şişmiş özellikle birisi daha fazla şişmiş bu durum normal mi acaba başına gelen varmı ?
Seyma-2436 Cnnaby kesinlikle elleme masaj yap diyenleri dinleme yeni doğduysa normal o inecek ama kızarıklık akıntı varsa dr götür enfeksiyon olabilir.
QueenMom__ pufudugunannesi38 hayır kesinlikle ellememesi gerekiyor. Hamilelikte anneden alınan hormonlar dolayısı ile öyle oluyor. Süt bile akabilir. Ovulmamalı sıkılmamalı kendiliğinden geçmesi beklenmeli. Ovuldukça süre uzar ve iltihap a dönüşebilir 🤷♀️
CatBoy pufudugunannesi38 kesinlikle ellenmemeli anneden geçen hormonlardan kaynaklı kendiliğinden düzelecektir.
SevdaCan34 pufudugunannesi38 ne cok biliyorsunuz siz ya. Kesinlikle dokunmayin gecicek kendiliginden sizden gecen hormon dolayisiyla öyle oluyor zararli bir durum değil
pufudugunannesi38 QueenMom__ az öncede dedgim gibi bizimki böyle degilki postu açan kisininkide bizimki gibi oldu zannedip yazdım ama ne linç etmeye meraklı insanlar varmış anlamadım gitti valla
Eddacerit Bebeginiz yeni dogduysa cok normal bir durum.masajın aksine tam tersi asla dokunmayın bile. Zamanla kendiliğinden geçiyor bu durum.
Seyma-2436 Hunilianne Sırf bu yüzden 1 aylıkken hastaneye yattı bebeğim. Kaynanam sağolsun gizli gizli masaj yapmış bide hemşireyim yapma etme dediğim halde biz öyle yaptık bir şey olmaz diye diye yapmış Sonradan itiraf ediyo bide🤦♀️🤦♀️
pufudugunannesi38 Mamaqueen benim bebegiminki bu resimlerdeki gibi değildi ben sadece topaklik vardı 3ay böyle ara ara oldu masaj yapınca rahaliyordu kzuum doktoruma sordum masajın bir proolem değil aksine rahatlatıcı olacağını söyledi bu resimlerdeki gibi olsaydı zaten elletmezdi doktorum diye düşünüyorum
Mamaqueen Cnnaby canim sut dolmustur bizdede oldu 2 doktora sordum kesinlikle ellemek masaj yapmak yasak kendiliginden geciuor
Mtzzeynep Cnnaby benim kızımında 4aylıkken falan şişmişti doktora götürmüştüm sıvı gelmiyorsa problem yok,anneden geçen hormonlardan demişti . Kesinlikle ovmayın kendiliğinden geçecekmiş ama Kızım yaşına girdi. Hala tamamen gitmedi.
pufudugunannesi38 SevdaCan34 kendinize gelin konuşma şeklinize dikkat edin siz kimsiniz de benimle bu şekilde konusyosunuz sen çok biliyosun demekki hadsiz seni biliyozda konusyoz üstüne vazife olmayan herşeye konusurmusun sen böyle
Cnnaby Çok teşekkür ederim herkese izlemede kalayım ben ozaman . Doktorumuda bilgilendiricem ama bu saatte yazmak istemedim içimi rahatlattı iz sağolun 🥰