Kevss Kızım 7 ay 21 günlük.Ne yapsam ne etsem giyinmiyor. Üstünü giydirirken 3. Dünya savaşı çıkıyor. Bez değiştirirken bile kaçıyor. Yemin ederim günlük sporumu kızımı giydirirken yapıyorum 😂 Sizde nasıl durumlar 😅
Seli_m Kevss biz de 7. Aydayız ağlayarak çığlık atarak giyiniyoruz, en zoru bez değiştirme ,çıplak popoyka kaçmaya çalışıyor😄
sariKizim_akKizim Kevss eline sürekli bir şey veriyorum çorabı pijaması beresi bezi kremi oyuncak vs o anda ne varsa yanımda o yüzden kaçma gereksinimi duymuyor kızım 8.5 aylık 😇
Seli_m sariKizim_akKizim ben eline her defa farklı bişey veriyorum yine de faydası yok hemen çevriliyor oturup oynamak istiyor😄
busrtufn Kevss 14 aylığız hala aynı durumdayız sürekli eline birşeyler veriyorum şu aralar zar zor giydiriyorum hiç giyinmek istemiyor savaşıyoruz 😅 birçok anne de durumlar aynı sıkmayın canınızı 🙏😌
Ozge-omer Kevss 7 aylık olduk aynıyız henüz emeklemiyor kaçamıyor ama sağa sola dönerek çığlık atıyor beyefendi 😂😂kollarım kopuyor
Ozgull Kevss 1 yaşında oğlum ve bugün ki halimizi anlatmak bile istemiyorum yok böyle bir ağlama tüm mahalle bizi dinliyor resmen o zamanlar herşey daha kolaymış 😏
Aselimm_07 8 ay 20 günlüğüz bizdede durumlar o şekilde altını değiştirmek tam bir zulum 😃 büyüdükçe hareketlenip güçleniyolar
Yerfistigininannesi Kevss aynı durumdayız 8 aylık 6 aya kadar giyerken ağladı iki aydır da dönmeyi emeklemeyi öğrendi bende bel falan kalmadı 😭