Nesibela Kizlarrr 7 buçuk aylık bebeğim gece güzel uyurdu 3 4 saatte bir uyanirdı şimdi alt üst oldu saat başı uyaniyir ve memede kalmak istiyor memeyi almayınca uyuyamıyor alışkanlık mi ne yapsammmm bılmiyorum uykusuzluk çok zor….😀
Kirpapatyasi Nesibela maalesef uykusuzluk cok zor oglum dis döneminde surekli memeyi agzinda istiyordu cekiyordum uyaniyordu agliyordu bazen meme agzinda ben nile uyuya kalıyordum 😂
Kaanikonun_Annesi Nesibela Al bizden de okadar 🥺 Önceleri en azından ilk uykusu 4-5 saati bulurdu şimdi saat başı ağlayarak uyanıyo ancak memede sakinlesiyor
Melikederinakinnn Nesibela ah bacim bizde sndeniz 6.aya girdik boyle oldu sanirim ya dis ya uyku gerilemesi bir aydir anam agliyor anlatamam sana ya 45 dk da bir saatte bir uyanyo allahm deliricem resmen suan 7 ayligiz bir aydir boyle insallah disse hemen cikar yoksa en kisa surede eskiye doneriz 🙏
Melikederinakinnn Nesibela sorma deliryorum gece ya zaten uykusununda yrmi dk asi en az ayagmda sallayaraj geciyor yataga koyuyorum yarim saat 45 dk sonra uyanyo anlamsizca snirlenyrm ama artk duzelsin diye dualar edyorum cnku bir aydir bezdim resmen ya
aysenur_58 Nesibela benim kız 3 ay 11 günlük gündüz uykusu hiç yok memeyi de ağlayarak tutuyor dış cikariyomus hanfendi