yasemin96 Kızlar bebeğim 20 günlük uyandığında hep ağlıyor karnı tok altı temız gazını çok rahatlıkla yapıyor ama uyanık kalmasın hep aglıyor normal mı bi akıl fikir verin
Mom14 yasemin96 bence gazını atamıyor geğirse bile alttan çıkartamıyolar benimki hiç çıkartamıyordu 3 ay çektik gazını
Zuhal1414 yasemin96 seninle olmak istiyor kokunu arıyor büyük ihtimal benim bebeğim başkasında ağlıyor göğsüme alınca susuyor hemen
Mom14 yasemin96 🤣🤣🤣 benimkide aynı şekildeydi ama karnı cok ağrıyodu sürekli gaz gaz gaz mahvolmuştum çıkardığı yetmiyodu buna 🤣 belkide sana ihtiyaç duyuyodur ondan da ağlıyo olabilir dünyaya daha adepte olamadığı için
yasemin96 Mom14 olabilir bu dünya ya biz bile bazen anlam veremiyoruz adapte olamıyoruz onlar nasıl olsun dimi😂
yasemin96 canimoglum_2020 sanırım tesbiti koydunuz kolik bebek dıye araştırdım google dan belirtıler ağlama şekıllerı tam benim bebegimi anlatıyor ve bu 3ay sürebiliyormuş 🤦🏻♀️
Perihann yasemin96 gazi varidr canim 3 ay benimki surekli ağlardı. Gaz damlasi kullan dokotrun önerdiği
limonlukarpuzzz yasemin96 gazi vardir malesef ki 15 gunden sonra basliyor gaz sancilari. Doktorunuzla gorusun gaz damlasina baslasin.
Aysess38 Biz de 3aylık olacağız ama gaz sıkıntımız halen geçmedi acı acı ağlıyor yavrum memedeyken bile 😒😔