Alpaslaninannesii Kizlar bebegimin Kakasinda kan vardi bugün zaten bayadir egzamasi vardi kakasi ara sora sümüksü oluyordu sut urunlerini kullanmiyorfum kizlar alerjimi?
Emir123ali Alpaslaninannesii %100 evet malesef çok zor ben kafayı yemek üzereyim ne yapıcağımı ne yedirceğimi şaşırdım ek gıdaya geçtik havuçda alerji yaptı
Derya_nil Alpaslaninannesii kesinlikle süt alerjisi Çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun zor bi süreç
Minikbirkalp Bizimde 3 gündür mukuslu kakası bugün doktoruyla iletişime geçtik normal ama kan gördüğünüz an bilgim olsun dedi bi doktorunuza danışın bence
Emir123ali Alpaslaninannesii evet canım emziriyorum kendim kendime diyet uyguladım doktor bakalım nedicek olmazsa başka doktora gidicem yapıcak bişey artık yoruldum insanın canın sıkıyor yüzündeki kızarıklık kafasında deri döküntüsü ve vucudunda egzama artık bende şaşırdım ne yiyeceğime yedirceğime virüs zaten çok kötü durumda allahım yar ve yardımcımız olsun
Nisanursev Alpaslaninannesii benim kızımda 5 aylıkken oldu doktora götürdüm gıda alerjisi dedi ya anne yediyi şeyden sütten geçermiş yada bazı mamalar yaparmış