Ubannesii Akbaba benımkı altını temizledikden dakıka gecmeden tekrar yapıyor 😂 bekletmeyin idrarı ve kakası yakıyor çocugu
Muverrih Akbaba Normal bizimkide öyleydi bağırsakları daha düzene girmemiştir doktor tavsiyesi ile probiyotik başlayabilirsiniz.
Liyosunannesi Akbaba bunun standart bi sayısı yoktur diyr düşünüyorum. Kakayı zaten hiç bekletmemeniz lazım. Çişi de doldukça alırdım ben, dolmasa ile 2-3 saate bi değiştirirdim ilk zamanlar. Şimdi 19 aylık oldu azaldı baya
Sonay38 Akbaba biz bu kadarken geceleri 5 6 bez değiştiriyorduk gündüz 10 u buluyordu şimdi uyumadan önce bi değiştiriyorum sabah erkenden onu değiştiriyorum sonra 2 saate bir değiştiriyorum bazen hiç yapmamış oluyor çıkartmıyorum
Astalavistababy Akbaba yenidoğan olduğu için sık değiştirmeniz normal ilerleyen süreçte günlük bez sayısı düşüyor
Misssimsek Akbaba bir alt degistirmede 3 bez harcadigimi biliyorum 😂😂 haftalık 42 li paketi bitiriyoruz hatta yetiremiyoruz
Arenn Misssimsek ben 7 tane aynı anda attığımı biliyorum😂 bir de suratımdan aşağı akması da cabası 😂😂😂(kaka)
oldugrs1 Kızlar benimde bebeğim 55 günlük 5 saatte bir değişiyorum bezini idrarı tam dolmamış oluyo kaka yaptığında hemen değişiyorum zaten günlük bez değişimimiz 5-6 yı buluyo acaba yanlışmı yapıyorum ki ama çok şükür pişiğimiz yok
Misssimsek Arenn ooo o daha fenaymis. 😂😂 yeni doğduğu zaman bir iki kere elime yüzüme çiş yaptığı oldu ama kakaya hiç maruz kalmadim şükür 😂😂
Mirayse Akbaba ilk haftalarda 6-7minimum değişiyordu cok kaka yaparlar ilk haftalar gece bile yaparlar. Snra gece kaka yapmayı bırakır gündüzde 2ye filan düşer
selda1 Akbaba ilk haftalar cok normal bn tam alini degstirip kapaticam tekrar ypiyordu.2 ydan sonra duzene girer azalie gerci somdi bile 8.10 buluyo