Mavismila Arkadaşlar post açmaktan yoruldum 😊🤔😔bebeğimi saat başı emziriyorum ama kakası yeşil gibi sizce neyden olabilir
Deletedmom418 Mavismila canım bence sıkıntı değildir. Mukus kan falan yoksa niye sıkıntı ediyosun ki. En sağlıklı şekilde besleniyor 🤗 bence takılma ama çokta içine oturduysa dr a soruver
Gulsahhhh Mavismila benim oğlum da da kokulu koyu yeşil kaka yapıyor emmekte istemiyor mama meme olarak besleniyor
Eyllull Mavismila canım bazen benim bebeğiminde (24 günlük) yeşil sarı arası geliyor dr geçen gün dedi ki eğer yeşil kanlı ve mukuslu geliyorsa sorun var demektir dedi takip et dedi sende takip et.
Srhnzlcn hypatia ön sütü fazla alıyor derken son sütü almıyo olabilir mi? Bnm oğlumda yeşil kaka yapmaya başladıda
RoyBoy Çok sık ama kısa sürelerle etmiyorsa her seferinde önsütü aldığı icin, önsütte laktozlu olduğu için, aldığı laktozun çokluğundan oluyor diye biliyorum. Benim oğlumun doktoru yeşil kaka tek başına bı soruna işaret etmez dedi.
Nilinannesiii Srhnzlcn ön sut son sut kavramina bende cok takilmistim yaglisini almiyo falan diye yesil yesil kakalar var diye sakın takilma 1.5 kilo almis kizim masallah 🙈 soyle soyliyim sut ayni sut sutun 2 cesidi yok sut gelmeye basliyor sut kanalindaki yaglar ilk emisinde agzina gelmeye basliyor ve git gide daha cok yagli sut geliyor. Yani bu kaygiyi her anne yapiyor benim gibi sakın takma sende
Deletedmom418 Mavismila yok canısı ya yetersiz beslense eğer uyumaz huysu olur kilo almaz çiş yapmaz 🤷🏻♀️ Dr a danış yine de için rahatlasın
Srhnzlcn Nilinannesiii o kadar rahatladım ki teşekkür ederim☺️ Oğlum 2 aylık bu olaya çok takılmıştım tam gögsümüde boşaltmıyor sanki ve 40-50 dakka memede kalıyor sizdede öylemi?
Nilinannesiii Srhnzlcn bizimde 2.ayda briden 2 dkya dusurdu emmeyi 30 40 dk emen cocuk bir gunde 2 dkoldu. ve hala oyle emiyor bnde ac ac saniyorum psikolojik olarak sutum bitti diye dusundum ve gordugum sut gozume az geliyordu. Gece yatmadan sadece 60 cc veriyodum mama ne olur ne olmaz diye o ay sonu iste 1 .5 almis kilo dr mamayi kaldir ve sık emzirmeyi azalt lutfen diye kizdi diyebilirim demekki aliyir kilo gaz dolu cocuk emmekten bagirmasi bundan demekki dedi bende hep 2 dk emiyo diye ac saniyodum😅🤦♀️Ama cidden sutumde yok gibi duruyor hala emziren kadinlar olarak bence psikolojik destek almaliyiz😅 ve hep yesil kaka yapiyor.. 2 ayliktan bu yana.. ama kan vs yok kakada her zaman bakiyorum inceliyorum demekki olagan birsey..sizinde birde 2dkya duserse 30 dakikalardan sakın korkmayin ben hergun agliyordum.. sutum bitti diye..
Srhnzlcn Nilinannesiii evet kesin bnde sütüm yetmiyo diye düşünürdüm çok teşekkür ederim içim çok rahatladı 3 gün sonra kontrolümüz var inşallah yeterli kilo almıştır oğlum☺️
Rubab_Mommy Mavismila Canim elinle kulagini cok hafifce bastir.Bi bak kulagi agriyo ola bilir.Kulak agriyincada yeşil kaka oluyo
medihacamlibel Mavismila yeşil kaka mama ile besleniyorsa mama ile beslenen kaka rengi anne sütü ile besleniyorsa bol bol beslendigine işaret eder 😊