Bernaturedi Oğlum 5 haftalık günde bir kere 120 cc mama veriyorum bir haftadır avent yenidoğan biberonla . Son 2 gündür gündüzleri emmeyi red ediyor memede ağlıyor . Yaşayan var mı ne yapabilirim bununla ilgili ??
nilinannesiiiiiii Bernaturedi 5 haftalık bebeğe bir bi biberondamı 120 veriyorsun fazla değil mi benim kızım 2 buçuk aylık yeni başladım 120 veriyorum. benimkide meme reddi yapıyor ama doğdu doğalı neredeyse hiç iştahlı emmiyor o yüzden mama takviyesi yapıyorum.
medihacamlibel Bernaturedi Canım buna denk geldim belki sebeplerini bulabilirsen ona göre bir uygulama izlersin umarım yardımcı olur
Mrvmuaz Bernaturedi gecmis olsun bebeklerimiz ayni haftalarda. Ben meme reddini kasik biberon ile yendim. 2. Haftalikken ayni biberon ile 2 gun besledim ama 3 gun sonra mememi reddetti. Hemen kasil biberon aldirdim. Hala da kasik biberon ile takviye veriyorum. Kasik biberon meme reddi yapmiyor.
Bernaturedi nilinannesiiiiiii ben 120 cc yapıyorum 100 cc sini içiyor iştahlı zaten istemediğinde bırakıyor içmeyi . Meme reddi için ne yapıyorsunuz
nilinannesiiiiiii Bernaturedi çok zorlamıyorum sakinleştiriyorum genelde uykulu halinde uykudayken daha iyi emiyor. uyanıkken pek iştahlı emmiyor sürekli kafasını geriye atıyor
Alya112 Bernaturedi anladım yarasın bebişe. Biberon en büyük meme reddi sebebi ben aşamadım o sorunu maalesef emmiyor artık beni. İnşallah siz başarırsınız 🙏🏻
RuzgarMommys Bernaturedi 5 hafta için cok geldik canim bana Biberondan cok cok akmasina içmeye alışmış memenden şuan okadar güçlü alamiyordur ondan Bence biberoni azalt yavas yavas memene alıştır acıkınca al göğsüne
Pinars Başıma geldi. Biberona alışınca meme reddi yaşamıştık. Eds ile çözdük. Şükür emiyor artık. Çok uğraştırdı ama.
Pinars nilinannesiiiiiii evet kolay. YouTube de videoları var detaylı nasıl yapıldığını anlatan. Malzemesi de çok ucuz ve pratik.
Duyguuu35 Biberondan oluyo bebeğim 10 gün yoğun bakımda kalmıştı sütümü görtürüyodum biberonla vermişler hep çıktığında beni emmiyordu biberon tutuyordu göğsümü tutmuyodu canım çıktı tutturana kadar
Bernaturedi OzgeOzkan çocuk zaten doyduğu zaman bırakıyor o yüzden ben 120 yapıyorum ne kadar içerse 😊
Pinars nilinannesiiiiiii bebek büyüdükçe tabi daha hızlı emiyor çekim gücü artıyor küçükse daha uzun sürer. Benim kızım 5 dk bile sürmüyor bazen daha hızlı.