Aselimm_07 Merhaber sevgili anneler bebişlerinizin bir günü nasıl geçiyor ek gıda olarak ne veriyorsunuz emekleme veya koltuğa çıkmaya başladı mı bebişleriniz kaç tane dişiniz var ☺️
iremceren Aselimm_07 6 tane dişimiz var 😂 emekliyoruz evi fır dönüyo artık, koltuklara tırmanma da cabası 🙈 sabah öğle yemek yiyor akşmda öğün olarak zorlamıyorum ama genelde yiyor arada da isterse meyveli ara öğün gündüz uykularına dalarkende uyanınca da meme ister ❤️ Gün nası geçiyo ben anlayamıyorum hiç 🤷🏼♀️
ahdkh8689 Aselimm_07 8 buçuk aylığız kahvaltı yemek ara öğünler mama olarak ilerliyoruz uyku düzenimiz hâlen yok desteksiz oturuyor ama kalkmaya çalışıyor daha başaramadık 😍iki tane dişimiz var ve inanılmaz oyun delisiyiz
Aselimm_07 iremceren benim pıtırcığımda hep ayağa kalkmak istiyor 🥰peki gece muhallebisi olarak ne veriyosunuz
iremceren Aselimm_07 ben muhallebi vermedim hiç, akşam 6 gibi yemek-yoğurt yiyo mesela sulu köfte-makarna-yoğurt 3lemesi favorisi benm muhallebi vermeme sebebim bebeğim kendi eliyle yemek istiyo ben verince sevmiyo o yüzden ben mücver köfte makarna vs gibi elle tutulur şeyler veriyorum, yemekten 1 saat sonra duşa girip daha sonra emzirip yatırıyorum
uzumun_annesi MErhaba biz de 8 buçuk aylığız, henüz dişimiz yok 😏 emeklemiyor sürünüyor, ama ayakta olmak istiyor, blw henüz başlamadık dr umuz her zamanki gibi risk almadı ve 9. Ayda başlamamızı önerdi, bekliyoruz bakalım , diş sancılarımız çok fazla bu ara 😒
ahdkh8689 uzumun_annesi ben eline yesin diye veriyorum ya tam boğazına kadar geçiriyor kucultuncede hepsini ağzına koymak istiyor biz beceremedik blw 8 buçuk aylık oglum
uzumun_annesi ahdkh8689 yaşıtlarmış kızımla .. tehlike yaratmayacak şekilde ise denemekte fayda var aslında …bebeği görsel ,duyusal anlamda geliştirdiği yadsınamaz…çok heveslendim yarın eline sebze vermek istiyorum ama eşim bekle birkaç gün daha diyor
Aselimm_07 ahdkh8689 benım kızımda 8 ay 20 günlük blw yöntetimini henüz bizde tam olarak kullanmıyoruz 1 parçasıni yiyo 2 sini fırlatıyor biraz daha zamanları var ☺️
ahdkh8689 uzumun_annesi aynen cnm bende çok denedim yok oğlum bir tuhaf ya hep ya hiç ya hepsini istiyor yada boğazına kadar itiyor bende çok istiyorum inan