sevimlienerji 4 aylık bebeğim var ve eşimin testi bugün pozitif çıktı.bende ve bebeğimde herhangi bir belirti yok.Esim ayrı odada kalıyor ama korkuyorum bebegimde olur diye 😐bebeğim covid olursa nasıl anlarım bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
Vhdeucr42 sevimlienerji Bebeğiniz sizden alır. Ateş huysuzluk ve biraz grip gibi olur. Ateş düşürücü (Calpol) içirdim. Her 6 saatte bir
glbgci sevimlienerji geçmiş olsun bebekte ateş olursa covid olmuş olabilir benim oğlum da sadece 1 gece ateş olmuştu
Sevde123 sevimlienerji benden kızıma bulaştı ateş bile olmadı ama çok halsizdi grip gibi geçirdi Bi kaç gün de toparlandı elhamdülillah. Korkmayın çocuklar kolay atlatıyor lar
Perihann sevimlienerji korkmayin bebekelr cok güçlü 💪 rabbim onları koruyor. Bende covit geciriyorum ve bilemden cok yaklaştim ogluma 4.5 aylik😥 cok korktum sizin gibi ama cok şükür bende grip gibi geciriyorum su an iyiyim. Bebegimde grip gibi sadece 2 gun huysuzluk 1 gecede ates oldu ama korkulacak ladar degil calpol verdim su an sadece burnu tıkalı. Saat basi serum fizyolijokle acmaya calsiyorum iyi bebegimde☺🤲
Cegdemm Ben pozitifim 6.günüm bebeğime geçmedi sürekli emzirdim eğer emziriyorsanız devam edin endişelenmeyin
Sym987 Cegdemm benimde 6.günüm dün koku gitti sizde de olmusmuydu çok korkuyorum geri gelmeyecek gibi hissediyorum çok üzgünüm cocuklarımı emziryorum 1 aylık ikiz bebeklerim var 😭 modumu düşürmemeye çalışıyorum ama koku gittğinden beri çok kötüyüm moral olarak