caglaras Seherronya anladım yine de çok iyi tebrikler biz 3 ay 12 günlüğüz daha küçük herhalde değil mi bu yöntem için ne dersiniz videoda 4. Ay diyor yanılmıyorsam ama deneyimli bir anneden de duymak isterim
Seherronya caglaras o aylarda denemediğim için birşey diyemicem canım . Şuan sizin uykularınız böyle kısa mı
caglaras Seherronya evet ya hiç sorma 10 gündür böyle kucakta bile uyanıyor uyku gerilemesindem şüpheleniyorum çünkü uykusu da gelmiyor bir de geri uyutmaya çalıştığımda katiyen uyumuyor :( düzelir diye bekliyorum 4-5 ayda deniycem artık
Seherronya caglaras biraz daha sabret canım dönem dönem uyku gerilemesi oluyor inşallah kendiliğinden düzelir 😍
070920 Benim oğlum 2,5 aylık Bizim geceleri de en fazla yarım saat uyuyor. Kucağıma alıp öyle beraber uyuyoruz çünkü bende uykuya yenik düşüyorum geceleri. İlk defa gördüm bunu denicem bende
Lilayda Seherronya hmm oda mi onemli dur ben yazayim bi sen bak bakalim. Gece 7 bucuk 8 gibi en gec yatiyor. Gece uyanmalari saymazsak 7 son kalkış çünkü ise gidiyorum uyaniyor yani. Sonra annem 10 buçuk gibi uyutmaya calisiyor bazen uyuyormuş bazen 11 bucugu buluyor diyor. 30 dk uyuyor. Sonra ben 2 2 bucuk gibi uyutuyorum. Ama uyaniyor 30 dk ya ben onu 1 bucuk saate kadar uyutmaya calisiyorumm en cok zorlandigim sey bu. Sonra 4 gibi uyanirsa iste aksam da 7 gibi yataga koyuyorum ne zaman uyursa. 7 aylik tam su an. Uzun zamandir gündüzleri sadece 2 uyku uyuyor malesef toplami 3 saat bile etmiyor
Seherronya Lilayda bana aralar biraz kısa geldi. Bence bir süre uyku aralığını açmayı deneyin belki faydasını görürsünüz. İnternette yazanlar bazen her çocuğa uygun olmayabiliyor. Mesala 7 aylık bir bebek diyelim ki ortalama 3 saate bir uyuması gerekebilir ama belki sizin çocuğunuz daha uzun ayakta kalabiliyodur. Ben uzatınca farkına vardım yoksa internette yazanlara bakıp uyutuyodum meğerse benim kız daha fazla ayakta durabiliyomuş :))
drn5410 seda-52 merhaba 👋 sallamayı nasıl bıraktınız 3 ay 27 günlüğüz sadece ayakta uyuyor bıraktığım an uyanıyor gündüz uykuları çok kötü durumda yarım saati bulmuyor uykusu 😐
Ece156 Kbrltn3435 benim oğlum da öyleydi sallayarak uyuyordu ve 30. Dakikada uyanıyordu sallamayı bıraktık ilk gündüz uykusu 1,5-2 saat sürüyor kesintisiz. İkinci gündüz uykusu da 1 saat. Tamamen destekli uyutmayla alakalı.
Ece156 Ayyss iyice uykusu gelmesini bekliyorum, emzirip mayıştırıyorum sonra yatağına yatırıp elini tutuyorum saçını okşuyorum 10-15 dk içinde uyuyor