iremnurkilic Arkadaşlar robot süpürge alıcam trendyolu bekliyorum indirime girmesini. Olanlae memnunmu acaba? Dün tam hepsi buradadan alıyodum indirime girmişti stok bitti 5 dakka içinde alamadım😕 İnşallah trendyolda da aynı indirim olur
Bsrylmz iremnurkilic ben eufy robovac g10 aldım üç gündür kullanıyorum diyorum ki keşke biraz daha zorlasaydım xiaomi pro alsaydım diyorum güzel ama çekiş gücü mükemmel değil halının üstündeki performansı çok çok iyi değil ama mopunu sevdim😊
Bocukgoz iremnurkilic bende gecenkı ındırımden aldım trendyoldan xiaomi vacuum mop pro aldım çok begendım evım surwklı temiz guzel süpürüyo mopu kullanmadım daha ama suan begendım tavsıye ederım
Gunsss iremnurkilic ıxomi benim ki moplu evet süpürmesinden çok memnunum sadece hali ine duvar kenarındaki boşluklarda kalan kırıntıları alamiyor doğal olarak ben sorun etmiyorum çok memnunum. 2750 ye almıştım ben baya oldu alalı.
Gunsss Simiyy yooo alıyor fırçası çok iyi başarılı bu konuda tabi temizlikten sonra fırçayı temizlemek gerekiyor. Saçlar fırçaya dolanıyor o temizlenmezse sonraki temizlikte çekemez.
berel0604 iremnurkilic xiomi mi vacuum clenar kullanıyorum memnunum canım güzel süpürüyor her süpürdüğünde çıkan toza şaşıyorum eşim bile bu kadar beklemiyordu zor ikna etmiştim almaya