ikizlerinannesi Kızlar ikizlerim 4 ay 5 günlükler. Gece en son 12de beslenip uyuyolar sabaha karsi 4 de yada 4 bucukta acıktiğini hissedip uyaniyolar bukadar uzun süre aç durmalari normalmi ağlasalar duymama gibi durumum yok imkansız yani iki tane olunca 🤔internette okudum kendisinin acıkmasini bekleyin ağlamadiği sürece gece beslenmesini yapmayin diyo şaşırdım açıkcasi normalmi bu durum 🤔
Munire ikizlerinannesi canım bizimde çocuk doktorumuz deliksiz 5-6 saat uykunun 1 aydan sonra gayet normal oldğunj ve çocuk uyanmadan uyandırmamamız gerektiğini söyledi. Huysuz ve sinirli emmesini istemeyiz dedi
damlahira ikizlerinannesi normal canım benim kızım 3 ay 12 günlük doğduğundan beri kendi acıktığı zaman uyanıyor ben uyandırdığım zaman emmiyor yada mama içmiyor zaten kendisi belirledi saat aralığınıda bende şimdi gece beslenmesi yaptım yatırdım sallıyorum uyuyacak☺️
elifefe ikizlerinannesi biz 3 ay 18 günlüğüz ve ben iki aylık olduğundan beri öyle yapıyorum, acıkınca mırıldanmaya başlıyor karnını doyurup yatırıyorum. Ben uyandırmıyorum o haber veriyor gibi oluyor bana zaten acıktığında☺️
ikizlerinannesi [bilinmeyen] 2 3 gündür çok şaşkınım insan korkuyoda acaba ağladida duymadimmiki diyorum sonra dönüyorum hdi birini duymadin digerinide duymadin diyorum 🙊🙈
ikizlerinannesi [bilinmeyen] Munire damlahira elifefe Deletedmom412 [silindi] uyanmiyolarki zaten gözler kapalı bir sekilde agliyolar mamalarini verince hem uyuyup hem yiyolar mama bitince uykuya devam ediyolar. Ama internette okudugum kadariyla gece uyurken beslenmesinin akcigerlerine mama kaçmasina sebep olabiliyomus birazda ondan tedirgin oldum ama bilemiyorum 🤔❤
[silindi] ikizlerinannesi bebekler büyüdükçe gece uyuma süreleri uzuyor. karınlarınyeterince doyuyorsa uyudukları süre ona göre fazla oluyor☺️uyandırıp tedirgin etmeyin acıkınca onlar sizi uyandırır
elifefe ikizlerinannesi Allah Allah hiç duymamıştım öyle🤔 ama uyandırıp kendine geldiğinde verirsek bu sefer de hemen uyumuyor ki😕 bana ebe yatar pozisyondayken değil biraz doğrulsun öyle ver yoksa kulak iltihabı oluyor mama yanlardan oraya kaçar demişti onun haricinde bişi duymadım😐
2melek1anne ikizlerinannesi canim benim ikizlerim 2ci aydan itibaren geceleri 5 saat uyanmadi suan 4 aylığız 6 saati buluyo acikmalari onlar uyanip sizlanmadan ben kendim emzirmiyorum uyanip bakiyorum uyuyolarsa tekrar yatiyorum gece beslenmesini teke düşürdük bu sayede çok şükür ☺
NeclaDefne ikizlerinannesi 33 günlük kızım icin gece artık kendi uyansın uyandırma denildi bizim için daha erken diye düşünsem de bi doktora daha gösterip eğer o da aynisini söylerse bende uyandırmamayi düşünüyorum 🤔 sizinkiler masallah büyümüşler uyandırma artık Bebislerin acıkınca uyanırlar güle güle büyüsünler 🥰
Munire NeclaDefne canım benim doktorumda senin bebiş kadarken uyandırma demişti. Doktoruna güvenebilirsin
AbdullahEmir ikizlerinannesi benim oğlumda öyle canım hatta dün akşam 12 de yattı sabah 8 de uyandı 🤦♀️
NeclaDefne Munire 🙇🏻♀️ Bir kaç gün daha uyandırayım diyorum bir anda bırakamıyorum 😑 sende uyu dinlen gece uykunu al diyor doktor da bilemedim 😐 kıyamıyorum galiba aç kalacakmış gibi hissediyorum.
ayis ikizlerinannesi Bence artık büyümüşler acıktıkları zaman kendileri kalkarlar zaten kaldırmayın ..😌 Ben kızımı doğdu doğalı ilk haftalar hariç kaldırmazdım acıkınca uyanır kendi.. Tabi şu an 3 ay 8 günlük iki saatte bir kalkıyo emmek için daha az kalksa nasıl sevinicem 🤦
ikizlerinannesi ayis sen öyle san gece deliksiz uyuduklari icin gunduz 1 dakka boslugum yok evi dahi temizlerken pesimde gezdirmek zorunda kaliyorum gece de ev temizlenmezki sitede oturuyorum ve sesten rahatsiz oluyolar gece temizleme gbi bi şansim yok malesef 😥
ikizlerinannesi elifefe bende ilk defa duymusumtum ama doktor evet sakıncalı mumkun oldugunca dikkat etmen lazim dedi
ayis ikizlerinannesi Doğrudur haklısınız.. 😌 Allah kolaylık versin.Ben tabi çok ayrıntılı bilmediğim için öyle dedim ama biz bitaneyle zor baş ediyoruz tabi sizin iki tane işiniz bizden daha daha zor..
UluElif ikizlerinannesi bence dokunma uyusunlar sende dinlenmiş olursun 😊 ama uykuya dalarken tok olduklarına eminsen gerçi bebek yine acıktığı zaman uyuyamaz uyanır diye düşünüyorum