Sevda6767
Canım 38e kadar müdahaleye gerek yok demişti Hemsire. 38i geçerse üstünü inceltip koltuk altina apış arasına ıslak pamuk koy demişti. Geçen gün televizyonda bir doktor ayak tabanına sirke sürmekten bahsediyordu dene
Sevda6767
[bilinmeyen] hayır çok tehlikeli o. Soğuk duş bile kesinlikle yaptirilmamali. Ilık duş olmalı
Sevda6767
[bilinmeyen] yani eğer dalga geçmek için yapıyorsa yuhhh diyirum yuhhh. Allah im akıl fikir versin. Ben bilmeden yazdı sandm
alihakan
[bilinmeyen] sirkeli su sakın kullanmayın. 38 i geçerse calpol veribilirsin demişti doktorum
defnesmoms
[bilinmeyen] neyseki dalga geçtiğini tahmin etmişsiniz ya bilmeyen birisi dediğini yapsa bu maskotluk degil düpedüz kötülük aptallık yöneticiler müdahale etsn bnce hesaba
Berdemal
koltuk altlarına bebeğinin çoraplarını ıslatıp koyabilirsin canım top şeklinde üzeri ince olsun ayak tabanına limon sür kurusun sonra çorabına damlatıp biraz giydir ılık duşa sok doğal yollarla düşürmeyi dene ama 38 e kadar ilaç falan verme aşının etkisini azaltıyor 38i geçerse calpol verirsin canım ki ateş vücudun direnemeye çalıştığını gösteriyormuş ama insan dayanamıyor arkadaşım 40a çıkana kadar vermiyor mesela keşke dayanabilsek ama zor hele ki ilk bebişse
Sevda6767
[bilinmeyen] nasıl insanlar var ya. Allah akil fikir versin bunlara dua olur. Böyle riskli bir şeyi insan nasıl söyler. Belki tecrübesiz bir anne telaş yapıp korkuya kapılıp gerçekten bebeği buza yatıracak. Düşünsene yaa ne korkunç. Allah bildiği gibi yapsın
Sevdaarel
[bilinmeyen] colpol vermişti doktor bize benim oğlumuzda ateşi şuan öyle bizde yeni olduk 6 ay aşıları bir çay kaşığı verdik iyi şuan uyuyor
Regen
[bilinmeyen] 38i geçerse calpol verebilirsiniz. Şimdi ılık banyo yaptırabilir yada serin bi bezle eklemlerini silebilirsiniz. Kalın giydirmeyin
defnesmoms
[bilinmeyen] dün benmde bebeğimin ateşi vardı kimin ne rahatsızlığı varsa bakıyoruz uyguluyorz aklımıza yatanı.. ciddiye alanda olabilir hiç tanımıyorum ama akıl sağlığı kesinlikle yerinde degil