zehranur01 Çarşamba kalça çıkıklığı var mı diye muayeneye gidecez kızım 47 günlük. Göz muayenesine ne zaman gittiniz. Videolarını izledim muayene korkuttu beni gözüne birşey geçiriyorlar
Yenidennn zehranur01 merhaba, o zamanlarda gidebilirsiniz. Bizim gözümüze ışık ile baktı sadece doktor. Prematür olundugu zaman daha detaylı bakılıyor diye biliyorum o şekilde
Deletedmom9 zehranur01 O eski de kaldı sanırım çoğu yer öyle yapmıyor. Oğluma gözüne ışık tutup baktılar diğer türlü çok can yakıcı oluyor. 3 aylıkken yaptırdık.
YABANGULUM zehranur01 merhaba, bir aylık falanken yaptırdık göz muayenesini. Sadece gözüne makine tutuyor korkulacak bişey yok.
turansmom zehranur01 canım biz 1 ay 2 günlük olduk. Kalça muayenesine bugun geldim göz muayeneside birazdan yapılacak dur bakiyim nasil yapılıyor yazayım sana😂😂😂
Ruveyda Yenidennn prematüre nasıl baklyı benm bebegımde prematüre 3aylıkken gotrcm goze kalcayada 5gun kaldı
SedaaM zehranur01 canım 2inci ayda gittim ikisinede ışıkla bakılıyor göze sadece korkulacak birşey yok yani 1 dk bile sürmüyor hem.kalca hem göz
Yenidennn Ruveyda bende arkadaşımdan duymuştum gözüne bisey falan sokuyolsr demişti rop mu ne demişti tam hatırlamıyorum tabi şu an 1 yasında bebek belki değişmiştir canım
CanK zehranur01 2,5 aylıkken göz muayenesi yapıldı çubuk felan yoktu ya. Işıkla baktı takip ettirdi vs. Korkulacak hiç bişey yok gülerek çıktık odadan
Umys zehranur01 Bizde 47 günlükken gittik hem kalca hem goz muayenemize. Goz icin asistan tarafindan bilgilerimiz alındı gözüne bir damla damlatıp yarim saat beklendi sonra ışıkla muayene edildik sadece. Korkmayın bebeğiniz için en iyisi yapılacaktır ve acı verici bir yöntem kullanılmaz ❤
Hunilianne zehranur01 gözüne bi şey takılan muayene Rop muayenesi. Prematüre bebeklere veya yogunbakimda solunum desteği almış bebeklere öyle bakılır. Normal göz muayenesi göze ışık tutarak yapılıyor