TugbaNil Bsra_1212 Medicana Internationalda Orhan bey. Enerjisi çok güzel, sizin de modunuzu yukselten bir doktor. 4 kez doktor değiştiren arkadaşıma onermistim, o da çok memnun kaldi
Mervep Bsra_1212 başakşehir şehir hastanesi Dr wassim bekraki kesinlikle 👌🏻👌🏻👌🏻 arada Türkiye Hastanesi’ne nöbete gidiyor akşam 6 sabah 6 arası. Ben soruyorum o bana gel-gelme diyor zaten. Hastalarına telefon numarasını verir gece gündüz ne zaman ihtiyacımız olursa dönüş yapar mükemmel bi insan 🙏🏻
Bsra_1212 Beyza44 bir çok doktor gezdik fakat hiçbirinden memnun kalmadık. Umarım iyi bir doktora denk gelmemize vesile olursunuz önerinizle.
Beyza44 Bsra_1212 kesinlikle memnun kalacağımızı düşünüyorum alerjik bi bebeğim var kaç doktora götürdüm hatırlamıyorum bile ama figen hanım gerçekten çok iyi bir doktor
Bsra_1212 Beyza44 benim bebeğimde de alerji olduğundan şüpheleniyorum. Kakasından, huzursuzluğundan vs. dolayı. Ama gittiğimiz diğer doktorlar yüzeysel bir şeyler anlatıp gönderdiler. Bu yüzden iyi bir doktora ihtiyacımız var.
TugbaNil Bsra_1212 rica ederim. Ebeveynlerin tedirgin olmaması, telaslanmamasi da önemli benim icin. güler yüzlü olması, çocuğumu muayene ederken zamanki enerjisi neşesi benim için çok önemli diye düşünüyorum.
Bsra_1212 Mervep çok iyiymiş ya. Öyle bi doktora ihtiyacımız var. Kafama takılan o kadar çok soru var ki. Ahh anne olmak..