Poyraz_ve_annesi16 Arkadaşlar merhaba 3,5 aylık bebeğim var ve 2 aydır kabızlık problemimiz var. Sürekli lavman ile tuvaletini yapıyor. Başka bir şekilde yapmasını sağlayabileceğim birşey varmıdır acaba. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi? 🤷♀️☹️
Tostos-annesi26 Poyraz_ve_annesi16 canım makattan uyarı yap masaj yap bacaklarını ittirip çek ve zeytinyağı içir oğlum 4. Ayına girdiğinden beri 10 11 gün yapmadığı oluyor ben anca böyle yaptırıyorum ilaca gerek kalmadı şükür ama tüm gün uğraştığım da oldu çok uğraşıyordum ilaçsız yapsın diye makatından kulak çöpünü zeytinyağına batırıp pamuğun tüm kısmını sokup uyarıyorum öyle daha iyi yapıyor
Poyrazeymen Poyraz_ve_annesi16 mama kullaniyorsaniz mamanizi değiştirebilirsiniz bebelac gold sindirimde fayda ediyo bizim kabızlık sorunumuz mamayı degistirince bitmisti
Poyraz_ve_annesi16 Tostos-annesi26 1 ay boyunca onu denedim ama çocuk ıkınmaktan artık halsiz düşüyo ağlıyo çok 2 gün yapamayınca çok rahatsız oluyo mecburen yapıyorum. Bacak hareketlerini sürekli yapıyorum zeytinyağı hala içiriyorum ama Bi sonuç alamıyorum ☹️
Tostos-annesi26 Poyraz_ve_annesi16 yapmıyorsa mecbur yapacaksın bende oğlum yapmasaydı en son çare fiti dedim üretilmiyormuş artık dedim son çare lavman ne yapalım çok ıkınıyordu oğlumda emerken poposunu kalkdırıp kaldırıp indiriyordu tam eşim eczaneye gidecekken yaptı şükür inşallah düzene girecekler ileride
Poyraz_ve_annesi16 Poyrazeymen ilk 1 buçuk ay hem emziriyordum hem mama kullandık ama bırakınca kabız oldu şuan herhangi bişey kullanmıyorum vitamin dışında