Mom09 Elifsultan bebeğinizin altını sildikten sonra mutlaka kurumasını bekleyip öyle kremini sürün ve bezini takın. Hametan sarı olanından kullanabilirsiniz. Bide mustela ve bübchen in pişik kremini de alabilirsiniz
Omarr Elifsultan canım bizde aynı durumdayız eczaneye gittim ne kadar krem varsa aldım. İçlerinden hametan işe yaradı
AbdullahEmir Elifsultan hametan pomad var onu kullan canım ben çok şey denedim geçirmedi bunu 2 gün sürdüm hemen geçti
Elifsultan [bilinmeyen] ilk bebegim bnm beslenmemden oldu sanirim kendimi cok suclu hissediyorum o agladikca icim eridi. Bilsem yemezdim sarimsakli corba tukettim hafifte baharatliydi ah bilsem yermiydim😑😐
Krm Biz de çok çektik ve burda yazan ne varsa denedik daha da kötü yaptı. İki kez acile gittik kaniyordu artık dört tane ilacı karıştırıp sürdürdü yine gecmedi. İlk olarak ıslak mendili kesin olarak bırakman lazım. Artı kortizonlu bir krem verdi acil doktoru o toparladı diğer hiçbir normal pişik kremleri ya da pişik ilaçları kesmedi maalesef. Geçmiş olsun. Yağlar falan pek denemeni tavsiye etmem ben iyice deneme tahtasına döndürdüm çocuğu pişmanım ama geçsin diye çaresiz kalmıştım. Git doktora soyle kortizonlu versin zaten beş günden çok kullanamiyorsun ve hemen geçiyor.
deleted2310 Elifsultan hiç kreme girme canım el yapımı kantaron yağı bulursan onu kullan benim oğlumda pişik olmuştu 20 günlükken onunla geçirdim halada onu kullanıyorum çok şükür olmadı bir daha