Merve_Ada Kızlar bu yeni çıkan moplar var, vileda yerine kullanılan. Okadar çok marka var ki kullanan memnun kalan var mıdır? Hamgi markaları kullanıyorsunuz? Tecrübelernizi paylaşabilir msiniz?
idillinamom Merve_Ada Hangi marka olduğunu tam hatırlamıyorum. Yaşadığım yerden mağazadan almıştım. Mopun katlama yerinden bir parça kırıldı ve o parçayı asla bulamadım. Döner başlıklı viledalara geri döndüm. Ama kırılmadan önce çok memnundum. Her yerin altına kolayca giriyordu. Sildigim yerler kuru gibi oluyordu döner başlıklı Vileda da aynı özellik var. O mopların tek kötü yanı parça bulma sıkıntısı 🤦🏼♀️
Dernm Merve_Ada ben parex in aldım.daha 1 kere kullandım.yeni geldi de zaten gayet güzel toz bırakmıyor çıkartıp yıkadım sonra geri taktim
Seherronya Merve_Ada vip ahmet kullanıyorum neredeyse 1 sene olmak üzere çok memnunum a101 e geldiğinde almıştım fiyatı daha uygundu 😍
eymenkerem Merve_Ada vip ahmet muhteşem bir urun. Ara ara a101 e geliyor çok daha uygun takip edip ordan alabilirsiniz
Zynq Merve_Ada Ben 4 aydır flat mop kullanıyorum, yerdeki saç,toz ne varsa çok güzel topluyor. Bazen hiç ıslatmadan bile kullandığım oluyor çok başarılı.
Sevgilimmm Merve_Ada sprey mop kesinlikle tavsiye ederim. Tereddütle aldım ama çok memnunum aşırı pratik bişey. Smarter marka alın kaliteli