Kiask 4 ayimiz yarin dolacak ne emiyor nede mamayi iciyor sizce ufaktan ek gida vermelimiyim hero baby nin 4 + olan sutlu princli veya ari mama dan falan 4 ayda ek gidaya gecen annelerim bilgilerinizi benimle paylasir misiniz ???
Mnkturta Kiask 4. Ay ek gıda için çok erken doktorların söylediğini söylüyorum, süt emmiyorsa içebileceği bi mama bulmaya çalış, marka değiştir. Erken ek gıdaya geçiş alerjik reaksiyon verebiliyor araştırmanı tavsiye ederim
Gizem37 Kiask Doktora danışmadan kesinlikle başlama canim erken ek gıda sakıncalı mamayi değiştirmelisin benim oğlumda gündüzleri zorla emiyor gece emiyor sadece 5 aylik olmasına ragmen doktor izin vermedi ek gıdaya emzirmeye zorla dedi kilo alimi bu ay cok az olmasina rağmen baslatmadi sadece ev yapimi yoğurt bi iki kaşık bide meyve püresi tattir arada dedi
Yagmurs Kiask bizde 4 aylık 6 günlğüz. Bugün doktor ek gıdaya başlattı , sadece 2 öğün . Diğer öğünler yine mama. Sütün yok malesef. O iki öğünün biri meyve suyu üç gün sonra püresi. Akşamda hipp beş tahıllı muhallebisi. Sebzeler yoğurt vs 5. Ayda dedi
Sevil [bilinmeyen] mercimek ve kabak gaz yapmadimi masallah ben yiyemiyorum cogu seyi gaz yapar diye.
HtcBelis Yagmurs Yani dr söylemiş aslında karışmak istemem ama söylemeden geçemicem. Genelde meyveyi önce yiyen bebekler meyvenin tatliligina alışıyor ve sebze tatsız geliyor yemiyor. Ona dikkat edinde sonradan sorun yaşamayın insallah.
Deletedmom006 Yagmurs ama dediler ki meyveye alisan sebze yemiyormus. Bende basladim 4 ayligiz ama korkuyorum dogrusu
Deletedmom006 Kiask benimkide hic yemiyordu kuzum bende basladim 4 ay olunca. Kasik mamasi verdim arada ufak biselerden basladim. Hicte doktora danismadim. Doktorlar cok biliyosa gelsin oglumun sikintilarini bulsunlar. Hepsi ayri terane
Fgn0889 Kiask bende 4aylık başladım patates havuç kabak bal kabağı meyve püresi yoğrut yada yoğurt çorbası bunlardan başladım
Deletedmom006 Fgn0889 nasil basladiginiz kisaca anlatsaniz. Bende 4 ayligim fikir alayim basladim cunku
Yagmurs Deletedmom006 banada birileri dedi ama doktorda meyveyle başlıcaksın dedi. Bilemiyorum inşallah olmaz öyle
ozgl23 Mama içen bebeklere ek gıda nasıl veriliyor yani nasıl bir yol izliyorsunuz ne zaman mama ne zaman ek gıda ne kadar miktarlarda mesela bir gününüzü yazabilir misiniz
Zeyk [bilinmeyen] bende arı mama vermeye basladım ama doyurmuyo sizin bebek ne durumda ne kadar veriyosunuz biz 5 aylığız