Cansu_levnt0809 Oğlum önceden anne sütü içti zaman göğsümde uyuyordu , şimdi beş altı günden beri göğsümde uyumuyor , memeyi bırakıp ağlamaya başlıyor acaba sütüm mü yetmiyor
turansmom Cansu_levnt0809 canım acaba gazımı var genelde bebekler gazı oldugu zaman memede kalmak ister yada memeyi bırakır
Aslmra80 Cansu_levnt0809 5 6 çiş yapıyorsa kakasını da yapıyorsa doyuyordur öyle düşünme yetiyordur belki gazı vardır ondan öyle yapıyor olabilir gaz sancısı giriyordur
Momssss Cansu_levnt0809 canım büyüdükçe huy da değiştirir bebekler göğsünde uyumaması doymadığı anlamına gelmez daha ne huylarını göreceksin. Meme reddi yaşaması da normal sütün yetmese doymasa sürekli ağlar uykuya dalamaz huzursuz olur böyle bi belirtin yoksa ddoyuyordur boşuna mama verme mis gibi sütünü içsin sadece
Cansu_levnt0809 Aslmra80 kakasını yapamıyor mama veriyorum sütüm yetmiyor diye , 4-5 günde bir yapıyor
turansmom Cansu_levnt0809 zeytinyagı iç sütüjden geçer bir cay kasigida bebeğe ver bizimde geçmeyen kabızlığımız var
Cansu_levnt0809 Momssss iki göğsümü bıraktı zaman böyle gene süt arıyor gibi oluyor emziğini emiyor ondan birşey gelemeyince atıyor onuda
Momssss Cansu_levnt0809 sağıp biberonla vermeyi denedin mi. Ya da onu biraz rahatlat sev okşa masaj yap yavaşça memeyi ver Yada biraz daha aç tut iyice acıksın Ya da banyo yaptırdıktan sonra vermeye çalış ama Reddediyor diye bırakma sakın kuzum . Benimki de meme reddi yaşadı mastit bile oldum ama emzirmeye çalıştım yine de şuan hala emiyor. Hazır sütünden olma kuzum