Asel123 Merhaba bu sabah rota virüsünü vurdurmaya gittim 300 tlye aldım ve son damlasını verdikten sonra bebeğim kustu çıkardı hepsini işe yaramadı yani çok üzüldüm bu duruma yaşayanınız var mı 😔
Mom9 Asel123 hemen kustuysa etki etmez maalesef. En az 1saat kusmaması gerekiyor. Doktor öyle söylemişti
bgmarik Asel123 bizimki çok az kusmuştu 2.dozunda.Hemşire bu aşı tekrarlanmıyor dedi😕kime güveneceğiz şaşırıyorum bende
Minikbirkalp Asel123 bizde cuma günü yaptırdık 15 dk emzirme kusmaması lazım çünkü bu aşı tekrarı olmayan bir aşı dedi sizin hemşire nasıl tekrarını yapmayı teklif etti size
Asel123 bgmarik yaa bende o yüzden birazdan doktorumuzu arayıp ona soracaktım tekrar yapılıyormu diye üzüldüm şimdi yapılmamasına sağlık ocaklarına pek güvenmiyorum çünkü
Asel123 ZyNpYigit evet çok kustu canım bebeğimde reflü var zaten anne sütü harici başka birşey ver hemen kusuyor belki buna kusmaz dedim ama kustu hepsini 😏
bgmarik Asel123 bir de ben özelde yaptırdım.Aile hekimine asla güvenmiyorum oradaki hemşire de ebede aşırı ilgisiz çok lakayt😕
Asel123 bgmarik evet çok haklısınız hiç bilgi vermedi bana çok pişman oldum bende doktorumuza gitmediğime 😒
Asel123 Minikbirkalp hiçbir fikrim yok gerçekten bende yapılmaz diye biliyordum öyle diyince mutlu olmuştum doktoru aradım ulaşamadım sorucaktım ona ama yapılmıyormuş herkes öyle diyor 😔
Asel123 ZyNpYigit teşekkür ederim reflü yatağında yatıyor ama asla yan yatmıyor düzeltiyor kendini hemen 😶
Elifadakrt Asel123 sanırım yine burada okumuştum ac olması gerekiyormuş. Bizim ebe de bisey söylemedi
Turkan_91 Asel123 bizim özelde ki doktorumuz yaptı eline Bi kasıkla azar azar verdı şırıngayı yavaş yavaş veren doktor hızlı mı verdi bebeğinize
Asel123 Turkan_91 5 dakikada bitirdi bi hızlı vericekti ben reflüs var yavaş verelim dedim ama yine hızlı verdi