Egeasaf20 Anneler gece beslenmesini ne zaman kestiniz oğlum sadece mama ile besleniyor 8 aylık erken mi gece beslenmesini kesmelimiyim 💜
Azizeguney Egeasaf20 8 aylık erken geceleri hala acıkıyor olabilir uyandığında besleyin. 1 yaşındayken kestik biz
serebro Egeasaf20 7 aylık oğlum var özellikle bu gece 8 10 kere kalkmıştır ya emmeden uyumuyor ama sabah bezi taşmış sırılsıklam uyanıyor ne yapmam lazım bilgisi olan yazabilir mi😪
dertlikerkenez Egeasaf20 doktorum 5. Ve 6. Ay kontrolünde 1 kez emzirmemin yeterli olduğunu, 9. Ay kontrolünde ise gece beslenmesini kesebileceğimi söyledi. Ben 1 yaşına kadar devam etmeyi planlıyorum. 1 yaşından sonra mutlaka kesmem gerekliymiş.
mihrosum serebro buyuk bez al canım. Mesela ben o donem 3 no kullanıyorsan 1 Pakrt 4 aldım geceleri 4 takıyordum bir daha hıc tasma sorunu yasamadım
Aybuke Egeasaf20 15 aylık kızım var hala gece 1 kere mama veriyorum ağlıyor içince tekrar uykuya dalıyor
Egeasaf20 serebro anladım canım o zaman bez numarasını büyüt ama çok ıslak kalırsa pişik olur ben düzenli almama rağmen altını oğlum pişik oldu ve geçmeyen pişik
Mom9 Egeasaf20 1yaşından önce önermedi doktor. Zaten 11.5aylıktı kendi kesti beslenmeyi. Geceleri uyanmıyor
mirayilknurtolga Egeasaf20 benim kızım 7 ay 8 günlük. Ben yatarken saat 1 gibi mama veriyorum uykusunda. Sabah kaçta uyanırsa.. Gece uyandığı 1 elin parmağını geçmez. Sabahta akşam uyuma saatine göre değişir uyanma saati..
serebro Egeasaf20 deneyeceğim uzun zamandan beri gece alt almıyorum bisey olmadi ama ek gıdaya geçtiğimizde beri hafif kızarıklık oluyor
melike_esraa Egeasaf20 8 ay erken canım benim oğlumda sadece mama alıyordu 1 yaşından sonra zaten kendi bıraktı